Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Nahé fotky z Berlusconiho vily sú v novinách!

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

MADRID – Napriek tomu, že na popud premiéra Silvia Berlusconiho zhabali talianske úrady kolekciu pikantných fotografií z jeho vily na Sardínii, päť z nich zverejnil španielsky denník El País. Je na nich aj nahý muž. Má však vymazaný obličaj.

Okrem muža v Adamovom rúchu sú na fotkách aj dve polonahé ženy. Reakcia Berlusconiho na seba nedala dlho čakať. „Sú to nevinné fotografie, nie je to žiadny škandál, ale ide o škandálne narušenie súkromia,“ citoval slová šéfa vlády taliansky štátny rozhlas. „Fotografie ukazujú osoby, ktoré sa kúpu v bazéne na súkromnom pozemku určenom pre hostí,“ dodal Berlusconi.

V súvislosti s úlovkom paparraziho Antonella Zappada sa objavili špekulácie, že na nich je nahý expremiér Mirek Topolánek, ktorý vilu vlani navštívil. Bývalý šéf českého kabinetu to však rozhodne poprel.

Talianska justícia síce fotky zhabala, ale Zappadu vyhlásil, že práva na ne predal mimo územie krajiny. Tam talianske úrady nemôžu zasiahnuť. S výnimkou Berlusconiho sú v El País na všetkých fotografiách tváre rozmazané. Na prvej snímke je Berlusconi v záhrade obklopený niekoľkými ženami. Na ďalších sa opaľujú mladé ženy hore bez. Na jednej z ďalších fotografií je nahý muž spredu a žena v plavkách. Berlusconiho právnik nedávno vyhlásil, že jedna zo zabavených fotografií zachytáva nahého českého expremiéra Mirka Topolánka.

„Prijal som delegáciu z Českej republiky. Nikomu sa nesmie dovoliť, aby sa zo vzdialenosti jedného kilometra mohol do tejto situácie zasahovať a fotografovať. Právo na súkromný život musí byť tým skôr chránené v prítomnosti významných hostí,“ povedal Berlusconi v dnešnej reakcie na fotografie uverejnené v španielskom denníku.

Podľa talianskych spravodajských portálov bol na zabavených snímkach okrem Topolánka a jeho blízkych aj ďalší český exminister so sprievodom. Vlani v máji tam bol aj vtedajší minister dopravy Aleš Řebíček.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu