Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obvinený zdravotník popiera, že by vydieral Travoltu

John Travolta
John Travolta

NASSAU - Bahamský zdravotník Tarino Lightbourne poprel, že by sa podieľal na vydieraní hollywoodskeho herca Johna Travoltu v súvislosti so smrťou jeho 16-ročného syna Jetta.

Štyridsaťsedemročný šofér sanitky ale zostáva vo vyšetrovacej väzbe bez nároku na prepustenie na kauciu a čaká na stredajšie vypočúvanie. Spolu s ním čaká na ďalší výsluch aj bývalá senátorka Bahám Pleasant Bridgewater, ktorá je do prípadu udajne tiež zapletená. Bridgewater cez víkend prepustili po zaplatení kaucie vo výške 40-tisíc dolárov (30 793 €).

"Vôbec mi nie je jasné, ako je možné, že sa v jednom prípade objaví toľko lží a že sa nevinné skutky úplne prekrútia a obrátia proti mne," uviedla cez víkend Bridgewater, ktorá po vypuknutí kauzy rezignovala na svoj post, aby nevytvárala tlak na svoju politickú stranu.

Zástupca komisára Marvin Dames ešte v piatok uviedol, že John Travolta a jeho žena Kelly Preston políciu informovali, že sa im niekto vyhrážal zverejnením fotiek ich mŕtveho syna v prípade, že im Travolta nevyplatí istú sumu peňazí. Jett Travolta zomrel v piatok, 2. januára, počas dovolenky na Bahamách. Po pitve lekári skonštatovali, že príčinou smrti mladíka bolo "záchvatové ochorenie".

Nepotvrdili sa informácie, že si pri páde v kúpeľni smrteľne poranil hlavu. Mal za sebou mnoho záchvatov, ktorými trpel od detstva, keď mu diagnostikovali zriedkavý Kawasakiho syndróm - zápal stien krvných ciev. Posledný sa mu stal osudným, keď ho našli v bezvedomí v kúpeľni rodinného dovolenkového sídla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu