Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V kauze vydierania Travoltovcov obvinili bahamskú senátorku

John Travolta
John Travolta

NASSAU - Bahamskú senátorku Pleasant Bridgewater polícia obvinila z pokusu o vydieranie hollywoodskeho herca Johna Travoltu v súvislosti so smrťou jeho 16-ročného syna Jetta.

Už v pondelok by mala byť v New Providence obžalovaná v dvoch bodoch. Zástupca komisára Marvin Dames ešte v piatok uviedol, že John Travolta a jeho žena Kelly Preston políciu informovali, že sa im niekto vyhrážal zverejnením fotiek ich mŕtveho syna v prípade, že im Travolta nevyplatí istú sumu peňazí.

Do vyšetrovania vniesol viac svetla šofér sanitky Tarino Lightbourne, ktorý je do prípadu taktiež zapletený. Okrem neho je z účasti na zločine podozrivý aj bývalý minister turizmu krajiny a údajný priateľ rodiny Travoltovcov Obediah Wilchcombe. Člena bahamského parlamentu ale po vypočúvaní polícia pustila na slobodu.

Jett Travolta zomrel v piatok, 2. januára, počas dovolenky na Bahamách. Po pitve lekári skonštatovali, že príčinou smrti mladíka bolo "záchvatové ochorenie". Nepotvrdili sa informácie, že si pri páde v kúpeľni smrteľne poranil hlavu. Mal za sebou mnoho záchvatov, ktorými trpel od detstva, keď mu diagnostikovali zriedkavý Kawasakiho syndróm - zápal stien krvných ciev. Posledný sa mu stal osudným, keď ho našli v bezvedomí v kúpeľni rodinného dovolenkového sídla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu