Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Úplný babrák! Lupič nechal na mieste činu zloženku s adresou!

CHICAGO – Nedôvtipný bankový lupič nechal na mieste činu lístok so svojim menom a adresou. Požiadavku na peniaze s hrozbou totiž napísal na zadnú stranu svojho platobného šeku! Dnes o tom píše britský denník The Daily Telegraph.

Lupič v jednej z chicagských bánk podal pracovníkovi za prepážkou lístok s nápisom "Rýchlo, ticho. Daj mi svoju hotovosť, lebo budem strieľať ". Z kasy dostal asi 400 dolárov, ale v banke nechal polovicu odkazu, ktorý napísal na svoju októbrovú zloženku. Vyšetrovatelia našli druhú polovicu s menom a adresou pred vchodom do finančného ústavu.

Polícia tvrdí, že sa ešte nikdy nestretla s takým "kriminálnym babrákom". "Je celkom neobvyklé, že vidíme niečo tak výslovne hlúpe," vyhlásil hovorca Federálneho úradu prr vyšetrovanie (FBI) Ross Rice. "Aj keď zažívame mnohé podivné bankovné lúpeže."

Pokladník z banky popísal zlodeja ako tridsaťročného muža s hnedými očami, ktorému chýbali predné zuby. Lupiča, ktorý mal na sebe hnedý kabát, zachytili aj bezpečnostné kamery. Nešikovnému lupičovi, ktorý sa k činu podľa polície priznal, hrozí až 20 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu