Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena prišla do banky s MŔTVOLOU, aby získala pôžičku! Šokujúce zábery z bezpečnostných kamier: TOTO ju prezradilo

Neter prišla s mŕtvym strýkom do banky, aby si vybrala peniaze. Zobraziť galériu (4)
Neter prišla s mŕtvym strýkom do banky, aby si vybrala peniaze. (Zdroj: Polícia)

RIO DE JANEIRO – Brazílska verejnosť rieši ohavný čin svojej spoluobčianky, ktorá sa zrejme ocitla vo veľmi krajnej situácii. Ani v takom prípade by však človek pri zmysloch nešiel až do takej krajnosti, ako ona. V banke si chcela vybrať vysokú sumu peňazí, no potrebovala na to podpis tretej strany. Použila mŕtveho člena rodiny.

archívne video

Ženu zvalil na zem a olúpil ju za bieleho dňa (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Polícia v brazílskom Rio de Janeiro vyšetruje obzvlášť závažný trestný čin. Erika de Souza Vieira Nunesová chcela v utorok 16. apríla o 14:00 miestneho času v pobočke Banco Itau prísť k veľkej sume peňazí. Potrebovala na to však podpis tretej osoby, prípadne človeka, ktorý by za ňu ručil. Informuje o tom CNN. Na sociálne siete preniklo video z pobočky, kde sa Erika snaží pri jednom z pultov v banke presvedčiť ochabnutého muža na vozíku, aby dokument podpísal. Niečo tu však nesedelo. 

Žena prišla do banky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia)

Celé to hrala

Invalid, Paulo Robert Braga (†68) bol doslova nevládny. Údajne to mal byť jej strýko. Nedokázal ani zovrieť v dlani pero, ktoré mu neter Erika podávala. Hlavou opieral o jej telo a keď sa pohla, takmer mu odkvicla. Toto video sa stalo na sociálnych sieťach virálnym. "Strýko, počuješ ma? Toto musíš podpísať. Nijak inak sa to nedá. Nemôžem sa za teba podpísať ja, musíš sa ty vlastnou rukou. Prosím podpíš to, nech nemusíme isť ešte na matriku. Už ma bolí z tohto celého hlava," povedala v banke pri pultíku. 

Takmer jej to vyšlo

Zamestnanec banky, ktorý sa jej venoval, začal viac pozorvoať bezvládneho muža, pričom dodal, že zrejme sa necíti dobre. Kolega sediaci hneď vedľa s ním súhlasil.  Keď sa Erika snažila zovrieť strýkovi dlaň, aby dokumenty podpísal, zakročili a zavolali záchranku.

"Podozrivá sa pokúšala vybrať pôžičku vo výške tritisíc dolárov. Banka jej ju už schválila, no pri preberaní sumy potrebovala ešte podpis tretej osoby. Muž na invalidnom vozíku, ktorý mal podpísať dokumenty, však nereagoval, bol doslova bezvládny. Zamestnanci sa preto rozhodli zavolať na pohotovosť," konštatoval šéf miestnej polície Fabio Luis Souza. 

Záchranári po príchode už len skonštatovali smrť. Ich vyjadrenie však bolo ešte desivejšie: "Muž bol mŕtvy už niekoľko hodín z čoho vyplýva, že nedýchal už pri vstupe do banky." 

Rodina sa jej zastala 

Zadržaná síce uviedla, že do banky prišla so strýkom, no polícia sa naďalej snaží zistiť skutočný vzťah medzi ňou a mŕtvym invalidom. Je možné, že klamala aj v tomto prípade. Rodina vniesla do prípadu ešte väčší rozruch, keď tvrdila, že všetko sa odohralo úplne inak. Strýko mal prísť podľa nich do banky ešte živý, pričom neter, ktorá bola s ním, je momentálne otrasená a na liekoch. V súčasnej dobe ešte nebolo vznesené žiadne obvinenie. 

Nunesovej právnička sa k prípadu vyjadrila, že Braga bol v banke nažive, aj keď nie v celkom vhonom zdravotnom stave. "Neodohralo sa to tak, ako uviedla polícia. Paulo Braga prišiel do banky živý. Máme svedkov, ktorí budú v dohľadnom čase vypočutí," vyhlásila právnička Ana Carla de Souza Correová, cituje Daily Star. V banke začalo byť Bragovi podľa jej vyjadrenie nevoľno. banke mu začalo byť náhle zle. "Veríme, že Erika je nevinná," dodala.

Fakty hovoria proti zadržanej 

Podľa policajného náčelníka Souzu nezomrel Paulo Braga v sede. Tým pádom nemohol prísť o život v banke. Nahromadená krv v tele zosnulého bola v zadnej strane krku. Z toho vypĺyva, že srdca prestalo pracovať v čase, keď Braga ležal. keby zomrel v sede, krvné zrazeniny by sa mu urobili na spodných častiach nôh. 

Viac o téme: BankaSmrťPodpisBrazíliaRio de JaneiroKrimiItauMŕtvola úver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu