Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ruská veštica sa stala hviezdou týždňa prokremeľských médií: Predpovedá čas porážky Ukrajiny a Zelenského koniec

Adelina Panina predpovedala koniec vojny na Ukrajine. Zobraziť galériu (2)
Adelina Panina predpovedala koniec vojny na Ukrajine. (Zdroj: YouTube/screenshot)

MOSKVA - Úplné šialené alebo propaganda v duchu Kremľa? V ruskom bulvárnom denníku jasnovidec vyhlási, že koniec ukrajinskej vojny sa nezadržateľne blíži. Žena dokonca udáva konkrétny čas. Kritizuje osud ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.

Má jasnovidka odpoveď na jednu z najvýbušnejších otázok tej doby? Vladimir Putin vedie svoju agresívnu vojnu proti Ukrajine už viac ako dva roky. Napriek nespočetným stratám na oboch stranách je koniec stále v nedohľadne. Alebo možno áno? Ruská jasnovidka teraz vyslovila prekvapivú predpoveď o možnom konci vojny. Vyhovuje to však Vladimirovi Putinovi?

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 783 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Putin podľa jasnovidky ukončí ukrajinskú vojnu krátko po zlome

Ruská jasnovidka Adelina Panina prehovorila o konflikte na Ukrajine v kremeľskom bulvárnom denníku Moskovskij Komsomolec. Konštatovala, že koniec nie je ďaleko a tvrdila, že veľmi skoro sa stane niečo, čo odštartuje začiatok konca. Človek počuje kremeľskú propagandu, keď jasnovidka hovorí: "Zlom, ktorý bude znamenať začiatok konca, na seba nenechá dlho čakať. Stane sa tak veľmi skoro - koncom apríla alebo mája. Potom naši oponenti po celom svete pochopia, že nikto nie je schopný poraziť Rusko na bojisku.“

Jasnovidka predpovedá porážku Ukrajiny a víťazstvo Putina na jar 2025

Panina pokračovala: "V blízkej budúcnosti uvidíme zmeny nielen na frontových líniách, ale aj v riadení Ukrajiny. Vedenie krajiny prejde do iných rúk. Tieto udalosti budú začiatkom konca." Konkrétne jar 2025 označuje za obdobie predpokladaného konca Ukrajiny a Putinovho víťazstva. Obzvlášť desivé: Putinova jasnovidka nevidí dobrý koniec pre ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. „Utečie a pokúsi sa o to potichu a nepozorovane,“ predpovedá Panina.

Viac o téme: VeštbaJasnovidkaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu