Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia na škole: Tehotná učiteľka (†29) náhle skolabovala a zomrela

Courtney Fannonová a jej manžel Kurtis tvorili pár dvanásť rokov a tešili sa na spoločnú dcérku. Zobraziť galériu (2)
Courtney Fannonová a jej manžel Kurtis tvorili pár dvanásť rokov a tešili sa na spoločnú dcérku. (Zdroj: Courtney Fannon/Facebook)

NEW YORK - Bola pár týždňov pred pôrodom prvého dieťaťa: V americkom štáte New York tehotná učiteľka Courtney Fannonová skolabovala a potom zomrela.

Stalo sa to pred týždňom na základnej škole v malom meste Kendall, informuje USA Today. Žiaci podľa hovorcu okresu v ten piatok nemali vyučovanie. Ale všetci učitelia boli v škole na doškolovaní. Obzvlášť smutné na celom prípade je, že Courtney Fannonová krátko pred kolapsom poslala manželovi správu. O niekoľko minút ju našli bez života, uvádza USA Today.

archívne video

Bývala detská hviezda Katarína Zatovičová: Ako som sa vyrovnala so smrťou dieťaťa! (Zdroj: RTVS)

Fannonovú previezli do nemocnice a lekári bojovali o jej život – a o život jej nenarodeného dieťaťa. Nakoniec vysvitlo, že to bolo márne. Nielen Fannonová zomrela, ale aj jej nenarodená dcéra zomrela skôr, ako vôbec uzrela svetlo sveta.

Detská izba bola už zariadená

Učiteľka základnej školy a jej manžel Kurtis boli nadšení, keď vymysleli meno pre svoje dievčatko: Hadley Jaye. Termín pôrodu mal byť o niekoľko týždňov. Blízky priateľ vdovca spustil online zbierku, ktorá už do pondelkového rána vyzbierala v prepočte takmer 84-tisíc eur.

Tragédia na škole: Tehotná
Zobraziť galériu (2)

Priateľ sa emocionálne rozlúčil s mŕtvymi: „Svet stratil dve úžasné duše, Courtney Fannonovú a Hadley Jaye Fannonovú – dávno predtým, ako bol niekto z nás pripravený žiť vo svete bez nich. Po veľmi tragickej a nečakanej udalosti boli v noci 8. marca povolané na večný odpočinok.“

Priateľ napísal o zronenom manželovi: „Prežíva tú najhoršiu nočnú moru.“ Žije v dome plnom detských hračiek, fliaš a nábytku. Detská izba bola už hotová. Vyzbierané peniaze pomôžu Kurtisovi udržať sa nad vodou. Okrem iného musí zaplatiť zdravotné odvody a náklady na pohreb. Jedna vec je však jasná: Žiadna suma peňazí na svete nemôže zmierniť jeho bolestivú stratu.

Viac o téme: SmrťKolabsCourtney Fannonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu