Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trauma do konca života: Dievča (13) videlo vraždiť vlastnú matku! TOTO vás dostane...Obeťou bol otec rodiny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VARŠAVA – V poľskej metropole došlo k brutálnemu činu, z ktorého sa zrejme mladé 13-ročné dievča už nikdy nespamätá. Bolo totiž svedkom vraždenia vlastnej matky, ktorá zabila manžela a hlavu rodiny.

archívne video

Násilník strčil ženu priamo pod koľajnice pražského metra (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

V mestskej štvrti Nowodwory (Białołęka) na ulici Aluzyjna sa dňa siedmeho marca odohrala brutálna vražda. Jej svedkom bolo len 13-ročné dievča. Informuje o tom Fakt.pl. V byte sa pritom nachádzalo len s vlastnými rodičmi. Z tragédie, ktorého bolo svedkom, sa už zrejme nikdy nespamätá. Jej matka zaútočila na vlastného manžela a otca rodiny. Vystrašené dievča zavolalo z bytu záchranku, aby jej ťažko zranenému otcovi prišli čím skôr pomôcť. 

Bodné rany 

Po príchode sanitky bolo už neskoro. Prvé informácie hovorili o rodinnej dráme. O prípade informovalo aj núdzové stredisko Meditrans. Keď záchranári dorazili do bytu, naskytol sa im pohľad ako z hororu. Zranený muž bol celý od krvi a nehýbal sa. Na jeho tele boli výrazné tri bodné rany. Dve sa nachádzali v oblasti hrudníka a jedna na krku. 

Útočila kladivom

Vyšetrovatelia pôvodne neinformovali, koho zadržali, ale neskôr zverejnili ďalšie informácie. Z vraždy muža (†38) bola obvinená jeho vlastná manželka a zároveň matka dcéry (13), ktorá zavolala záchranku. Je podozrivá zo spáchania trestného činu usmrtenia. Podľa predbežných výsledkov pitvy sa už vie aj to, že nemenovaná žena zaútočila na svojho manžela kaldivom.  

Viac o téme: VraždaBrutálnaPoľskoVaršavaRodinná drámaKrimiBiałołękaNowodworyMatka vrahyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu