Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Cesta okolo sveta sa zmenila na peklo na Zemi: Influencerku znásilnilo sedem mužov!

Vysnívaná cesta okolo sveta na motorkách sa zmenila na peklo
Vysnívaná cesta okolo sveta na motorkách sa zmenila na peklo (Zdroj: X/@lorkirs)

NAÍ DILLÍ – Vysnívaná cesta okolo sveta na motorke sa pre španielsku zaľúbenú dvojicu skončila peklom. Pred súd v Indii sa v týchto dňoch postavili traja muži zo siedmich podozrivých. Sú obvinení zo znásilnenia influencerky Fernandy (28).

Incident sa odohral v piatok 1. marca večer. Fernanda (28) a Vincente (63), ktorí majú na sociálnych sieťach takmer 300 tisíc sledovateľov a so svojimi motorkami už prešli 66 krajín a 170 000 kilometrov sa v Indii báli o svoj holý život, informuje britský Daily Mail.

Na hrádzi v Bratislave zhorel bufet (Zdroj: tip čitateľa)

Dvojica na sociálnej sieti pod prezývkou @vueltaalmundoenmoto išla z Indie do Nepálu na samostatných motorkách. Na noc sa zastavili v okrese Dumka v indickom Jharkhande, kde si mimo kempu postavili stan. Práve na tomto mieste ich skupinka mužov napadla. Útočníci sa najskôr vrhli na manžela mladej Fernandy, ktorého zbili prilbou a kameňmi.

Fernanda na videu, ktoré nahrali neskôr na polícii potvrdila, že okrem fyzického napadnutia boli aj okradnutí a jediným úmyslom útočníkov bolo znásilniť ju. Na videu sa priznala, že sa im stalo niečo čo neprajú zažiť nikomu. „Znásilnilo ma sedem mužov, zmlátili nás a okradli. Neprišli sme o veľa vecí, bolo jasné, že ich hlavným cieľom bolo ma znásilniť,“ opísala chvíle hrôzy žena. Vincente skončil s vyrazenými zubami a rozbitými ústami.

Polícia predpokladá podľa zatknutých útočníkov, že aj ostatní podozriví sú vo veku 20 až 30 rokov, no tí sú ešte stále na úteku. Ako kompenzáciu poskytli údajne manželom finančné odškodné vo výške 9500 libier (11 102 eur). Túto informáciu potvrdil aj zástupca komisára v okrese Dumka a dodal, že vedú dôkladné vyšetrovanie a útočníci budú tvrdo potrestaní. Naposledy dvojica navštívila Srí Lanku, potom Indiu a namierené mali do Nepálu, pre incident však pokračovanie svojej cesty odložili. Podľa štatistík z roku 2022 je v takmer miliardovej Indii znásilnenie na dennom poriadku, štatistiky hovoria oficiálne o 90 znásilneniach denne, no podľa odborníkov ich je minimálne o stovku viac, obete sa ale boja prípady nahlásiť zo strachu alebo nedôvery v políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu