Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Topánky z obľúbenej stránky rozrezali žene celú nohu: Účet za tisícky eur, nakupujú tam vo veľkom aj Slováci!

Ostrý cvok ako žiletka v topánke rozrezal žene nohu Zobraziť galériu (3)
Ostrý cvok ako žiletka v topánke rozrezal žene nohu (Zdroj: Youtube/New York Post)

TALLAHASSEE - Na čoraz obľúbenejšej stránke čínskej spoločnosti Temu si žena z americkej Floridy kúpila topánky za veľmi výhodnú cenu. No namiesto toho, aby sa po nákupe mohla tešiť ako ušetrila, topánky za 12 dolárov jej spôsobili zranenie, za ktoré musela zaplatiť niekoľko tisíc dolárov.

Žene spôsobil cvok na topánke zranenie pozdĺž celej nohy, ktoré si vyžiadalo až 14 stehov. Práve ten jeden nešťastný cvok ostrý ako žiletka jej spôsobil ranu, hoci topánky mala iba dva alebo trikrát obuté, uviedol americký New York Post.

Prístroj, ktorý vyvinuli slovenskí vedci dokáže za desať sekúnd odhaliť viaceré ochorenia (Zdroj: TASR/Daniel Veselský)

Leanne Marleyová (49) dostala zimné členkové topánky od svojej 73-ročnej matky Suellen Taylorová. „Topánky som mala obuté dva alebo trikrát a vždy som cítila, akoby sa mi niečo zapichávalo do chodidla,“ uviedla Leanne. „Myslela som si, že je to len nejaká nálepka alebo štítok,“ doplnila.

Keď si však obula topánky naposledy, ostrý cvok sa jej zapichol do nohy a rozrezal jej ju po celej dĺžke. Hrôzostrašné zábery, ktoré Leanne zverejnila dokazujú, že zranenie naozaj nebolo hodné radosti z ušetrených peňazí. Leanne musela byť okamžite prevezená do miestnej nemocnice, kde jej ranu zošili až 14 stehmi. „Zranenie ma vyradilo z práce, pretože som ako zdravotná sestra celý deň na nohách. Aj napriek poistke som zaplatila približne 2200 dolárov na lekárskych výdavkoch,“ dodala.

Čínska stránka Temu správu o jej zranení dostala ako recenziu na topánky. Požiadali zákazníčku o číslo faktúry a sľúbili, že jej peniaze vrátia po oznámení čísla objednávky. S týmto údajom však nastal problém, pretože matka Suellen uviedla, že zoznam objednávok jej zo založeného účtu na stránke zrazu zmizol. Čínska spoločnosť Temu upresnila, že prípad vyšetria a medzitým predaj produktu pozastavili. „Aktívne spolupracujeme s pani Taylorovou, aby sme získali podstatné podrobnosti a problém vyriešili, bezpečnosť a blaho našich zákazníkov sú pre nás prvoradé,“ uviedol hovorca Temu.

Viac o téme: NákupyTemuČínska spoločnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu