Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vrazila expriateľovi veľký kuchynský nôž do srdca: Vrahyňa sa sťažuje, že nemôže mať vo väzení sex

Abigail Whiteová chce mať vo väzení sex.
Abigail Whiteová chce mať vo väzení sex. (Zdroj: Polícia)

LONDÝN - Otcovi svojich troch detí vrazila veľký kuchynský nôž do srdca. Abigail Whiteová (24) je preto v ženskej väznici v Eastwood Park (Anglicko). Teraz odsúdená vrahyňa narieka, pretože vo väzení nemôže mať sex.

Ako uvádzajú britské médiá, bývalá hviezda OnlyFans z väzenia napísala: „Všimla som si, že väzenkyniam a ich partnerom nie je ponúkaná možnosť prenocovania.“ Vedenie ústavu, ktoré je zodpovedné za približne 400 väzenkýň, by vraj malo „brať do úvahy naše potreby“.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podľa Whiteovej s ňou súhlasilo „mnoho dievčat“. Podľa medializovaných informácií je 24-ročná žena s novým mužom, s ktorým chce mať sex.

Hovorca väzenskej služby Jeho Veličenstva (His Majesty’s Prison Service) k tejto záležitosti uviedol: „Väzni vidia rodinu počas denných návštev, ktoré sú monitorované personálom.“ Nie je známe žiadne vyhlásenie o sexuálnom styku za mrežami.

A tak nie je jasné, či bude Abigail Whiteová vôbec počas svojho dlhého väzenia sexovať. Bývalá erotická modelka bude vo väzení minimálne do roku 2040 – až potom sa môže rozhodnúť o jej podmienečnom prepustení.

Žena z Kingswoodu (približne 180 kilometrov západne od Londýna) sa počas procesu priznala k zabitiu, ale nie k vražde. Tvrdila, že jej vtedajší priateľ Bradley Lewis († 22) jej chcel zobrať príjem OnlyFans – v prepočte takmer 60-tisíc eur ročne. Pri hádke mu vrazila do hrude 17- centimetrový nôž.

Súd neveril Whiteovej, ktorá sa na erotickom portáli nazývala „Fake Barbie“. Už pred osudným bodnutím vrazila svojmu bývalému nôž do ruky. Pitva odhalila sedem centimetrov hlbokú bodnú ranu v Britovej hrudi, čepeľ mu roztrhla srdce. Abigail Whiteová bola odsúdená na najmenej 18 rokov väzenia za vraždu.

Viac o téme: NôžSexVraždaVäzenieAbigail Whiteová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu