Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Malo to byť úspešné video na sociálnych sieťach, no skončilo sa obrovskou tragédiou: Kamarátovu smrť zachytil na VIDEO!

Britský kaskadér skončil tragicky po skoku z 29-poschodovej budovy v Thajsku
Britský kaskadér skončil tragicky po skoku z 29-poschodovej budovy v Thajsku (Zdroj: X/@anuibi)

BANGKOK – Britský base jumper Nathy Odinson bol známy tým, že rád vyhľadával adrenalínové príležitosti. Tá posledná sa mu však stala osudnou. Skok z 29-poschodovej budovy počas kaskadérskeho kúsku neprežil a padol priamo dole na cestu.

Nathy Odinson (33) z Huntingdonu v grófstve Cambridgeshire v Británii vyliezol na vrchol 29-poschového domu na východe Thajska spolu s kamarátom. Keď boli spolu na vrchole, spustili záznam na kamere, ktorý mal ďalší adrenalínový skok Nathyho zachytiť. Bol to však jeho posledný.

Policajtom sa podarilo rozložiť drogový gang. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Svedkovia nehody uviedli, ako najskôr Nathy pristál na strome, no potom dopadol na zem s mimoriadnym buchotom. Vo videu počuť dokonca kamaráta ako hreší, keď sa Nathy dostal do smrteľnej vývrtky a padák sa mu neotváral, informuje britský denník the Sun. Krátko na to už boli na miesto privolané záchranné zložky, ktoré skonštatovali smrť kaskadéra.

Ochrankár, ktorý stál neďaleko, opísal incident ako mimoriadne traumatizujúci. „Počul som zvuk zo stromu a myslel som si, že to bol spadnutý konár, ktorý dopadol na zem. Potom zakričala žena, tak som prišiel bližšie a uvedomil si, že je to osoba, ktorá spadla na zem. Bol mŕtvy,“ dodal zdesene.

Zároveň sa zdôveril, že to zrejme nebolo prvýkrát, pretože dvojicu mladíkov už z budovy videl skákať. „Vyrábali videoobsah pre sociálne médiá. Robili to už predtým a vedeli, že to tu ani nie je dovolené.“ O nehode informoval aj miestny policajný poručík Kamolporn Nadee a potvrdil, že padák, ktorý zosnulý použil zlyhal a nebol vycentrovaný podľa očakávania. Jeho kamarát bol vypočutý ako svedok a incident je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: TragédiaBritBase jumpThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu