Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ŠKANDÁL v americkom Kongrese: Zamestnanci sexovali v rokovacej sále! VIDEO uniklo na verejnosť

Politici majú análny sex v rokovacej sále Kongresu USA. Na zábere Aidan Maese-Czeropski, bývalý asistent senátora za štát Maryland Bena Cardina
Politici majú análny sex v rokovacej sále Kongresu USA. Na zábere Aidan Maese-Czeropski, bývalý asistent senátora za štát Maryland Bena Cardina (Zdroj: X/Amish Jindal/Daily Caller, Facebook/Aidan Maese-Czeropski )

WASHINGTON – Spojené štáty americké sú považované za lídra prozápadnej politiky. Keď sa však dostalo na verejnosť video, kde sa politici ukájajú v americkom Kongrese, podkopalo to ich symbol moci. Je priam neuveriteľné, ako si mohol niekto dovoliť takéto niečo. Navyše ako šablóna pri cenzúre zadnej časti tela bol použitý symbol politickej moci USA.

archívne video

Nechutné praktiky na toaletách v obchodnom centre: Oddávajú sa sexuálnym hrádkam (Zdroj: Tip čitateľa)

Kongres USA so sídlom vo Washingtone poznačilo veľmi bizarné až zahanbujúce video sexuálneho aktu, ku ktorému došlo v piatok 15. decembra v jednej z rokovacích miestností. Ako informuje Daily Caller, na zábere má byť uniknutá nahrávka zamestnanca, ktorý má análny sex so zatiaľ neznámym mužom. Ich akt sa mal odohrávať v pojednávacej miestnosti Senátu. 

Významné prípady 

Video však nie je jediný bizarný materiál. Na sociálnych sieťach sa objavila aj fotka muža, ktorý sedí na rokovacom stole "na štyroch", vytŕča svoje pozadie do kamery a má rozmazanú tvár. Podľa účesu je to ten istý muž, ktorý bol aj na videu. Je takmer úplne nahý, pričom análny otvor mu zakrýva šablóna strechy Kapitolu.

Podľa neznámeho zdroja sa nechutná scéna odohrala v Hart 216-The Judiciary Room. V tejto miestnosti prebehla voľba kandidátov na Najvyšší súd a zasadala tu aj komisia z 11. septembra (pád Dvojičiek) a v roku 2017 tu prebiehal aj súd s Donaldom Trumpom.

Asistent senátora 

V doterajšom priebehu vyšetrovania sa nepotvrdila identita ani u jednej z osôb. Nahrávka mala uniknúť z chatu v súkromnej skupine pre homosexuálov v politike. Politico však prinieslo informácie, že podľa nemenovaných konzervatívcov má byť osobou na videu Aidan Maese-Czeropski, asistent senátora Marylandu Bena Cardina. Túto teóriu potvrdzujú aj udalosti, ktoré sa odohrali po uverejnení videa. Kancelária senátora sa k tomu odmietla vyjadriť a celú vec nazvala "personálnou záležitosťou", pričom počas víkendu sa vyjadrila, že "Aidan Maese-Czeropski už nie je zamestnancom Senátu USA". 

Bude sa brániť 

V príspevku na sociálnej sieti LinkedIn Maese-Czeropski uviedol, že prežíva ťažké obdobie, no priamo k videu sa nevyjadril. "Aj keď niektoré z mojich činov sa ukázali ako zlé rozhodnutia, svoju prácu milujem. Vždy som mal rešpekt k priestorom môjho pracoviska. Akékoľvek pokusy vyjadrovať sa k mojim činom sú vymyslené. Budem sa brániť všetkými možnými spôsobmi v súlade s právom," vyjadril sa. 

Viac o téme: VideoSexSenátHomosexuáliGayoviaUSAWashingtonKongresAidan Maese-Czeropski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu