Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šéf Kremľa sa bojí o svojho dvojníka: Putinov náhradník je údajne vážne chorý

Ruský prezident Vladimir Putin
Ruský prezident Vladimir Putin (Zdroj: SITA/Sergey Guneev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Bude musieť Vladimir Putin čoskoro hľadať nového dvojníka? Problémy so zdravím nemá vraj len ruský prezident. Teraz je vraj dvojník kremeľského vládcu vážne chorý.

Neustále sa šíria neoverené informácie o dvojníkovi Vladimíra Putina. Kremeľ to však popiera – rovnako ako údajný infarkt. Napriek tomu fámy o údajnom Putinovom dvojníkovi pretrvávajú. Po tom, čo sa nedávno tvrdilo, že Putinov dvojník nebol po zbabranej kozmetickej operácii spôsobilý na akciu, sa teraz na titulkách objavili ďalšie šokujúce správy o údajnom Putinovom náhradníkovi.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 648 (Zdroj: Facebook/General Sraff of Ukrainian Armed Forces)

Ako sa možno dočítať v britskom denníku „Daily Star“, o Putinovom dvojníkovi sa hovorí, že je vážne chorý. Aj to je dôvod, prečo ho už naživo vídať len zriedka. Namiesto toho svet vidí údajného dvojníka kremeľského despotu výlučne prostredníctvom videozáznamu. Kremeľský zdroj na Telegrame vysvetlil, že Putinov náhradník trpí „chronickým ochorením obličiek“.

Nie je to však len Putinov dvojník, ktorému sa vraj darí čoraz horšie. „Skutočný“ šéf Kremľa tiež čelí temnému osudu. Aspoň to tvrdí expert na Rusko Sir Mike Jackson. Podľa exgenerála nebude Putin dlho žiť.

Takéto správy však treba vždy vnímať kriticky. Len ťažko sa dajú posúdiť samostatne. Malo by sa tiež pamätať na to, že Rusko aj Ukrajina používajú počas vojny propagandistické nástroje na udržanie vysokej morálky jednotiek a na poníženie opozičnej strany.

Viac o téme: ChorobaDvojníkVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu