Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bizarná scéna Vladimira Putina: Pohladkal paradajky a vyvolal posmech! TÝMTO len podporil neprajné reči

Vladimir Putin navštívil skleník.
Vladimir Putin navštívil skleník. (Zdroj: SITA/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Vladimir Putin nedávno cestoval do odľahlého regiónu Čukotka. Jedným z bodov programu bola aj návšteva skleníka. Šéf Kremľa tam pri kontrole paradajok spôsobil bizarné scény a opäť podporil teóriu o dvojníkovi.

Vladimir Putin je uprostred predvolebnej kampane. Teraz navštívil vzdialený polostrov Čukotka a postaral sa o mimoriadne bizarné vystúpenie. Kým ľuďom pri Moskve hrozí, že zamrznú, šéf Kremľa odborne kontroloval mladú zeleninu.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 686 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Šéf Kremľa sa bavil s uhorkami

Ruský prezident navštívil celoročnú skleníkovú farmu "Makatrov Peasant Farm" v regióne Čukotka. Zábery ukazujú, že Putin sa uisťuje o kvalite pestovanej zeleniny, ako sú uhorky a paradajky. Najmä jeho zaobchádzanie s uhorkami sa zdá byť mimoriadne zaujímavé. Zatiaľ čo zamestnanec skleníka vysvetľuje, že pestujú rôzne odrody z čeľade tekvicovitých, kremeľský šéf si niekoľko uhoriek ohmatáva s úplným nezáujmom. Nakrátko ich dokonca vezme do ruky a rýchlo znova pustí.

Zábery vyvolali na internete smiech. "Zatiaľ čo Rusi mrzli, Putin prišiel na Čukotku dotknúť sa uhoriek a ovoniavať bazalku. Zaujímalo by ma, či pani vedľa neho musela ísť do karantény, kým sa k nemu mohla dostať tak blízko," píše bývalý námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Geraščenko, ktorý zverejnil video na platforme X (predtým Twitter).

Vystúpenie s uhorkami podporuje teóriu dvojníka

„Karanténa by v tomto prípade nebola potrebná, pretože to nie je skutočný Putin,“ píše pod tweetom ďalší používateľ X, čím podporuje teóriu dvojníka. "Keď sa pozriem na toho chlapa, je to ten s úplne novými lícami," hovorí ďalší komentár. „To je škrečok Putin, nie skutočný Putin,“ píše užívateľ X. „Nie skutočný Putin,“ píše sa v jednom tweete. „Podľa úsmevu spoznáte, že toto NIE JE Putin,“ hovorí ďalší používateľ X s istotou.

Predpovedajú nedostatok uhoriek

"A kým niektorí Rusi umierajú vo vojne a iní mrznú vo svojich bytoch, jeden z Putinových dvojníkov šnupe paradajky na Čukotke a zabáva sa na uhorkách," zhŕňa scénu užívateľ X. „Zdá sa, že sa cíti veľmi dobre pri hraní s uhorkami,“ žartuje ďalší používateľ X o Putinovi v skleníku. "Zdá sa, že je odborníkom, pokiaľ ide o pocity uhoriek," uvádza sa v ďalšom tweete. "Čoho sa dotkne, to pokazí. V blízkej budúcnosti očakávajte nedostatok uhoriek a bazalky," zúri jeden z užívateľov siete X.

Cíti sa plný sily

Kremeľský líder sa počas návštevy Anadyru, hlavného mesta regiónu Čukotka, vyjadril aj k svojmu vysokému veku. Považuje sa za plne schopného. "Cítim v sebe silu, energiu pracovať na splnení úloh, ktorým krajina čelí," povedal Putin podľa štátnej tlačovej agentúry Tass.

Viac o téme: SkleníkZeleninaVladimir PutinČukotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu