Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Masaker na svadbe: Ženích zastrelil nevestu, jej matku, sestru a seba! Dôvod vás šokuje

Na obrázku sú mladomanželia pred tragickou streľbou.
Na obrázku sú mladomanželia pred tragickou streľbou. (Zdroj: X)

BANGKOK - Na svadobnej hostine v Thajsku sa odohrala obrovská tragédia. Ženích spustil streľbu z pištole, zabil štyroch ľudí a potom namieril zbraň proti sebe. O udalosti informovala polícia. Ako dôvod sa uvádza ženíchov strach, že ho žena opustí.

Strelec bol identifikovaný ako Chaturong Suksuk, bývalý zdravotne postihnutý ranger a paralympijský športovec, uvádza sa na stránke bangkokpost.com.

archívne video

Policajná naháňačka za opitým vodičom po R1 v protismere (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

K tragickej udalosti došlo približne o 23:25 v dome v dedine Moo v okrese Wang Nam Khieo, kde sa konala svadobná hostina 29-ročného ženícha Chaturonga a Kanchana 44-ročnej nevesty Kanchany Pachunthueka.

V sobotu ráno sa v dome medzi Chaturongom a Kanchanou konal tradičný svadobný obrad, po ktorom nasledovala hostina. Chaturong bol bývalý polovojenský ranger s postihnutím nohy spôsobeným incidentom, ku ktorému došlo počas jeho služby.

 

In a horrific incident in Nakhon Ratchasima, a groom at his own wedding got into an argument with his new bride at the...

Posted by The Pattaya News on Saturday, November 25, 2023

Obidvaja spolu žili ako pár tri roky, kým sa rozhodli formálne sa zosobášiť. Chaturong bol o 15 rokov mladší ako nevesta.  V tú noc sa konala svadobná hostina, ktorej sa zúčastnili hostia a príbuzní oboch strán. Počas párty si hostia a príbuzní všimli, že Chaturong nevyzerá tak šťastne, ako by sa počas takej udalosti dalo očakávať.

Neskoro v noci Chaturong náhle odišiel z večierka do svojho auta. Krátko nato sa vrátil s pištoľou, ktorou zastrelil nevestu, jej matku Kingthong Klajoho (†62), jej mladšiu sestru Kornnipu Manato (†38) a hosťa Thong Nonkhunthoda (†50). Ďalší hosť Bamrung Chatherat (28) bol vážne zranený. Chaturong potom zastrelil aj seba.

Ako uvádza server asiaone.com, streľbe mala predchádzať hádka nevesty a ženícha. Suksuk podľa vlastného vyjadrenia mal obavy, že ho jeho čerstvá manželka opustí s iným mužom. Dôvodom malo byť jeho telesné postihnutie.

Pol Col Roongjroj Tang-amnuay, policajný šéf Wang Nam Khieo, uviedol, že na mieste streľby bolo nájdených 11 použitých nábojníc 9 mm munície. Povedal, že Chaturong bol bývalý námorný vojak pripojený k námornej základni Sattahip v Chon Buri. Stal sa invalidom po tom, čo mu jednu nohu pri nehode odrezal vlak.

Chaturong Suksuk bol členom thajského tímu zdravotne postihnutých športovcov, ktorí sa zúčastnili na 11. ročníku Asean Para Games v Indonézii v roku 2022 a získal striebornú medailu v plávaní.

Chaturong bol tiež na zozname zdravotne postihnutých športovcov, ktorí majú súťažiť na World Abilitysport Games 2023, ktoré sa budú konať 1. až 9. decembra tohto roku v Nakhon Ratčasima.

Viac o téme: SvadbaStreľbaNevestaMasakerŽeníchThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu