Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Letiskovú ochranku vyplašil s granátmi v taške: Vtipkár zinkasoval taký trest, že sa mu o tom ani nesnívalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

GDAŇSK - Tak takýto trest jednoducho nečakal, no mohol s ním aspoň čiastočne počítať. Muž, ktorý odlietal z Poľského Gdaňska zažil, aké je to na poslednú chvíľu prísť o let. Môže za to jeho ťarbavá povaha, kedy sa rozhodol laškovať s tamojšou letiskovou ochrankou. Vyšlo ho to draho.

archívne video

Veľký požiar v okolí bratislavského letiska (Zdroj: Topky/Maarty)

Prípad rozoberal poľský server Polsatnews. Asi 57-ročný muž cestoval zo severného poľského mesta Gdaňsk do Nórska, pričom si chvíľu čakania skrátil žartíkom, po ktorom čakal, čo sa bude diať. Všetko sa to odohralo ešte v piatok.

Veľmi zlý vtip

Muž, ktorý cestoval do nórskeho mesta Stavanger sa ochranke "pochválil", že v batožine má ukryté granáty. Zrejme však nečakal, čo sa bude diať. Muži z ochranky okamžite zavolali bezpečnostné posily a políciu. Tí sa okamžite pustili do obhliadky mužovej tašky, no sami ostali na chvíľku zaskočení, keď sa dozvedeli, že v taške sa žiadne granáty nenachádzajú.

Letiskovú ochranku vyplašil s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Trest ho neminul, okrem pokuty prišlo aj toto

Mužovi sa následné dôsledky rozhodne nemohli páčiť, no nemal na výber. Jeho vtipkovanie ho totiž stálo nie len pokutu, ale prišiel aj ďalší trest. Ten spočíval v tom, že nahnevaný kapitán ho odmietol pustiť na palubu lietadla. Server uvádza, že takéto žartíky pritom nie sú vôbec zriedkavým javom. Niektorí napríklad žartovali, že majú v batožine bombu, či granáty (podobne ako tento muž). Všetkých týchto vtipkárov však spája jedna vec - všetkým udelili vysoké pokuty.

Viac o téme: LetiskoGranátVtipKontrola PoľskoGdaňsk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu