Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hrôzostrašná nehoda: Bláznivá jazda na Ferrari sa skončila tragicky, manželia zhoreli priamo v aute!

Dopravná nehoda počas podujatia Sardinia Supercar Experience
Dopravná nehoda počas podujatia Sardinia Supercar Experience (Zdroj: Twitter/ANTONIO)

SARDÍNIA – Na talianskej Sardínii akoby pre niektorých neplatili zákony. Kolóna superšportových áut sa rozhodla porušiť všetky pravidlá cestnej premávky, keď si z okoloidúcich vozidiel chceli spraviť kužele. Jednému páru sa to však stalo osudným. Ich vozidlo navyše po zrážke začalo horieť.

archívne video

Dopravná nehoda v tuneli pri Maribore (Zdroj: Twitter/ DARS )

Po štátnej ceste 195 na talianskej Sardínii uháňalo v pondelok druhého októbra hneď niekoľko drahých a luxusných vozidiel. Šoféri sa správali ako jasný cestní piráti a ich manévre boli takmer vždy za hranou zákona. NY Post informuje, že jednému manželskému páru zo Švajčiarska, ktorý sedel vo Ferrari, sa to stalo osudným.

Strašnú dopravnú nehodu sa podarilo zachytiť na videu jedného z vozidiel, ktoré tesne predtým obehlo hneď tri Ferarri a dva Lamborghini. Posledné červené Ferrari cabrio sa však odmietlo zaradiť do svojho pruhu a chcelo sa zaradiť na čelo skupinky, ktorú blokoval veľký karavan. Tmavé Lamborghini si však Ferrari nevšimlo a keď sa rozhodlo obiehať, narazilo priamo doň. 

V zlomku sekundy dostalo Ferrari vo vysokej rýchlosti šmyk a zobralo so sebou aj karavan. Ten sa prevrátil priamo na ceste. Ferrari aj Lamborghini skončili za krajnicou. Po nehode bolo vo vzduchu obrovské množstvo prachu. Vozidlo, z ktorého sa celý incident natáčal, odbočilo na krajnicu a video sa skončilo. 

Zablokovaná celá cesta 

Dopravná nehoda sa mala odohrať počas talianskeho turné luxusných športových vozidiel. "Bola to strašná nehoda. Ferrari narazilo do Lamborghini a následne do obytného karavanu. Ten v zlomku sekundy vyletel do vzduchu a prevrátil sa," uviedla talianska polícia. 

Strašná smrť

Prevrátený karavan však zakrýval hrôzu, ktorá sa odohrávala za ním. Červené Ferrari, ktoré spôsobilo celú nehodu, sa tiež prevrátilo a vzbĺklo. Švajčiarskemu páru z Wallisellen v Zürichu sa zo zdemolovaného autauž nepodarilo dostať von. Obaja na mieste zhoreli. V rámci vyšetrovania incidentu sa polícia dopátrala k identifikácii švajčiarskych turistov. Unionesarda píše, že malo ísť o Markusa (†67) a Melissu (†63) Krautliovcov, ktorí si mali Ferrari len prenajať. 

Známa herečka 

Cestujúci v karavane mali utrpieť len menšie zranenia. Lorenzo Mascarin (62), pasažier karavanu, si už s manželkou myslel, že keď sa náhle ocitli s celým vozidlom vo vzduchu, že na mieste zahynú. "Pozerali sme sa smrti do tváre. Tie chvíle hrôzy boli priam nekonečné. Nechápali sme, čo sa stalo. Keď sme sa spamätali, vyliezli sme von a pred nami bolo niečo strašné – doslova horiace peklo," vyjadril sa o Ferrari, ktoré sa ocitlo v plameňoch. Pasažieri tmavého Lamborghini vyviazli akoby zázrakom bez zranení. Boli nimi herečka "Swades" Gayatri Joshi a jej manžel Vikas Oberoi.

Talianska polícia uviedla, že superšportové vozidlá jazdili na podujatí Sardinia Supercar Experience. Akýkoľvek držiteľ vodičského preukazu si môže na podujatie prenajať luxusné auto a uháňať po talianskych cestách. Prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania. 

Viac o téme: PožiarTragédiaDopravná nehodaLamborghiniTalianskoFerrariSardíniaSardinaia Supercar ExperienceMarkus KrautliMelissa KrautliVikas Oberoi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu