Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nočný klub zachvátil požiar: Španielsko hlási už 11 mŕtvych

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MADRID - Najmenej šesť ľudí zomrelo pri požiari, ktorý v nedeľu v ranných hodinách zachvátil nočný klub v meste Murcia na juhovýchode Španielska. Tamojšie úrady upozornili, že počet obetí pravdepodobne ešte stúpne.

Záchranné zložky vo vyhlásení na sociálnych sieťach uviedli, že zaznamenali "šesť obetí na životoch" a zranenia utrpeli najmenej štyri ďalšie osoby.

Príčina požiaru doposiaľ nebola bezprostredne známa

Plamene zachvátili nočný klub zhruba o šiestej hodine ráno, spresňuje agentúra DPA. Požiar sa hasičom podarilo uhasiť až o tri hodiny neskôr. Starosta mesta Murcia José Ballesta uviedol, že viacero osôb je pravdepodobne nezvestných.Príčina požiaru doposiaľ nebola bezprostredne známa.

Počet obetí požiaru v nočnom klube stúpol na najmenej 11

Na najmenej 11 stúpol počet obetí požiaru nočného klubu v meste Murcia na juhovýchode Španielska, ku ktorému došlo v nedeľu v ranných hodinách, uviedol španielsky denník El País a tamojšia verejnoprávna televízia RTVE.Tamojšie úrady upozornili, že počet obetí pravdepodobne ešte stúpne. Starosta mesta Murcia José Ballesta uviedol, že viacero osôb je pravdepodobne nezvestných.

Záchranné zložky uviedli, že zranenia utrpeli najmenej štyri ďalšie osoby a pátranie po nezvestných pokračovalo.Plamene zachvátili nočný klub zhruba o šiestej hodine ráno, spresňuje agentúra DPA. Požiar sa hasičom podarilo uhasiť až o tri hodiny neskôr; jeho príčina nebola bezprostredne známa.
 

Viac o téme: PožiarNočný klubŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu