Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obrovská tragédia: Špičková onkologička zastrelila svoje dieťa aj seba! Dráma, z ktorej naskakuje husia koža

Krystal Cascetta zabila svoje dieťa a potom seba.
Krystal Cascetta zabila svoje dieťa a potom seba. (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Po odbornej stránke bola doktorka Krystal Cascetta (40) veľmi uznávaná ako lekárka. V súkromí vyzerala šťastne vydatá a mamou sa stala len v marci. Idylka však bola asi len zdanlivá. Za dokonalou fasádou jej domu v hodnote 1 milión dolárov v Somers vo Westchester County v New Yorku sa odohrala príšerná dráma. V sobotu ráno polícia uviedla, že 40-ročná žena najprv zastrelila svoje dieťa a potom seba.

Úspešná špecialistka v hematológii a onkológii z nemocnice Mount Sinai v New Yorku zomrela na „strelné zranenie, ktoré si sama spôsobila,“ uvádza ABC 7. "Predbežné vyšetrovanie odhalilo, že okolo 7:00 vošla Krystal Cascetta do detskej izby, zastrelila svoje dieťa a potom obrátila zbraň proti sebe," uviedli vyšetrovatelia vo vyhlásení.

archívne video

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

Informácie o presnom veku a pohlaví dieťaťa polícia neuviedla, rovnako ako ani bližšie podrobnosti o okolnostiach ani prípadnom motíve hrozného činu. Nie je tiež jasné, či lekárkin manžel Tim Talty (37) bol v tom čase v dome. Podľa správ médií si pár povedal áno v roku 2019 na veľkolepom ceremoniáli v newyorskom Brooklyne. Talty prevádzkuje spoločnosť na výrobu energetických a proteínových tyčiniek.

Ako sa dá vyčítať zo životopisu Krystal na webovej stránke kliniky, vyštudovala Albany Medical College, kde získala ocenenie za súcit pri zaobchádzaní s pacientmi. Prečo ho nemala aj pri svojom dieťati, nie je zatiaľ jasné.

 

Received some heartbreaking news today that my oncologist Dr Krystal Cascetta of Mount Sinai Queens has died. A shocking...

Posted by Kambri Crews on Saturday, August 5, 2023

Kambri Crews (52), americká autorka a bývalá pacientka doktorky Cascettasovej, na Facebooku smúti nad jej smrťou: „Dnes som dostala zdrvujúcu správu, že moja onkologička Dr. Krystal Cascetta z Mount Sinai Queens zomrela. Šokujúca a hrozná tragédia. Bola hviezdou vo svojom odbore, angažovaná a sympatická, bleskurýchla a športovkyňa. Roky po mojej operácii rakoviny sme spolu s ňou usporiadali prednášku o rakovine prsníka a zapojila ma do niektorých inovatívnych výskumov a štúdií."

Viac o téme: DieťaStreľbaOnkologičkaKrystal Cascetta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu