Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivá smrť ďalšieho malého dieťaťa: Otec ho zabudol v rozhorúčenom aute

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - Na parkovisku v aute v nemeckom Wettenbergu našli mŕtve 18-mesačné dieťa. K tragickej udalosti došlo minulú stredu poobede, informovala v utorok prokuratúra.

Vo Wettenbergu v nemeckej spolkovej krajine Hesensko došlo k tragickej smrti, napísala vo vyhlásení centrála polície v strednom Hesensku. 18-mesačné batoľa zomrelo na akútne prehriatie. „Otec zrejme ráno náhodou nechal chlapca vo svojom vozidle. Pitva vykonaná na základe nariadenia prokurátora v meste Giessen zistila, že príčinou smrti bolo akútne prehriatie."

Slovenskí záchranári uviazli v kolóne. Nemohli zapnúť majáky ani sirénu

Voči 37-ročnému mužovi z okresu Giessen bolo začaté vyšetrovanie pre prvotné podozrenie z prečinu usmrtenia z nedbanlivosti. Vyšetrovatelia z dôvodu piety a ochrany rodiny nezverejnili žiadne ďalšie podrobnosti.

Podobný incident v Taliansku

Podobná smutná udalosť sa odohrala začiatkom júna v Taliansku. Otec malej Stelly vystúpil z auta a išiel do práce. Nasledujúcich sedem hodín veril, že nechal svoje dieťa v jasliach, no popoludní matka objavila svoju dcéru mŕtvu v aute.

Keď si matka jedenásťmesačnej Stelly chcela v stredu popoludní ako zvyčajne vyzdvihnúť dcérku z jaslí v Cecchignole na predmestí Ríma, spanikárila: Tamojší zamestnanci matke vysvetlili, že Stellu jej otec neodovzdal. To nie je možné, pomyslela si matka - rodinné auto bolo zaparkované na parkovisku. Keď sa žena priblížila k autu, nahlas vykríkla: Po siedmich hodinách bolo jej dieťa stále v aute a už sa nehýbalo.

Viac o téme: DieťaSmrťNemeckoRozhorúčené auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu