Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Omyl pasažierky stál taxikára život: Myslela si, že ju unáša a zastrelila ho! Spôsobila to cestná značka

Phoebe Copasová zastrelila taxikára.
Phoebe Copasová zastrelila taxikára. (Zdroj: El Paso Police Department)

EL PASO - Štyridsaťosemročná Phoebe Copasová z amerického Texasu čelí obvineniu z vraždy po tom, čo zastrelila vodiča Uberu, o ktorom si myslela, že ju unáša. Päťdesiatdvaročný vodič Daniel Garcia zomrel po niekoľkých dňoch v nemocnici, píše web BBC.

Policajti v texaskom El Pase dostali 16. júna popoludní správu o streľbe na diaľnici v smere k mexickým hraniciam. Garcia podľa policajnej tlačovej správy viezol svoju klientku do štvrte Mission Valley v El Pase. V určitý moment jazdy Copasová začala mať podozrenie, že sa ju vodič snaží uniesť do Mexika, a postrelila ho.

archívne video

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

Policajné vyšetrovanie nenasvedčuje tomu, že by sa Garcia odchýlil od smeru, ktorým chcela Copasová ísť, píše sa v policajnej správe. Copasová z auta zrejme zazrela cestnú značku, na ktorej bolo "Juarez, Mexico" (Ciudad Juárez, mesto na druhej strane hranice). Vodič utrpel vážne zranenie a zomrel po niekoľkých dňoch v nemocnici.

Copasová je pôvodom z Kentucky, píše BBC, av El Pase navštevovala svojho priateľa. Potom, čo na Garciu vystrelila, zavolala záchrannú službu, postreleného vodiča odfotila a fotku poslala svojmu priateľovi. Ďalšie podrobnosti k prípadu zatiaľ nie sú médiám k dispozícii.

Viac o téme: StreľbaSmrťTaxikárVodičPhoebe Copasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu