Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hororové medové týždne v dovolenkovom raji: Muž zomrel v posteli, žena bojuje o život!

Jaime Carsi a manželka Mary Somerville
Jaime Carsi a manželka Mary Somerville (Zdroj: Instgagram/marys.omerville)

CAPDEPERA - Dvoch britských dovolenkárov na Malorke našli nehybných v dovolenkovom apartmáne v malom mestečku Capdepera na severovýchode ostrova na svadobnej ceste. Muž bol už mŕtvy, jeho manželka ešte ťažko dýchala a previezli ju do nemocnice.

Jaimeho Carsiho († 40) oficiálne vyhlásili za mŕtveho v sobotu okolo 15:00. Jeho manželka Mary Somerville (38), ktorú objavili ležať vedľa neho, bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti „Hospital de Manacor“.

Do nemocnice v Ružinove priviezol vrtuľník zranených z bane v Novákoch (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podľa medializovaných informácií mal pár dohodnuté stretnutie s bratom Britky. Po tom, čo sa k nej niekoľko hodín nevedel dostať, zalarmoval políciu. Keď muži zákona dorazili do domu, pár bol v posteli. Z plynovej fľaše, ktorá bola pripojená k pokazenej chladničke, unikal plyn. Pitva odhalila, že Jaime Carsi zomrel na otravu oxidom uhoľnatým. Vyšetrovanie stále prebieha.

Španielske médiá informovali, že prebieha vyšetrovanie, aby sa zistilo, či oxid uhoľnatý unikal počas noci, keď pár spal. Vyšetrovatelia potvrdili, že obeť o tom nevedela, pretože bola v bezvedomí. Znovu a znovu sa vyskytujú prípady, kedy oxid uhoľnatý vedie k smrti zadusením, pretože sa nedá vidieť ani cítiť.

Manželia zo škótskeho Edinburghu strávili medové týždne na vidieckom sídle v Cala Mesquida na severovýchode ostrova. Nehnuteľnosť vraj patrí Carsiho otcovi. Ostrovné noviny „Ultima Hora“ napísali, že tento pár sa vzal len pred 15 dňami. Mary je bývalá banková pokladníčka a vyučuje jogu a meditáciu. Jaime pracoval predovšetkým ako investičný analytik.

Patti Montella, blízka priateľka páru, smútila nad stratou Carsiho na Instagrame a opísala jeho úsmev a dušu ako „čistú lásku“.

 

Viac o téme: DovolenkaúmrtieManželiaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu