Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Cristiana Ronalda zo sauny poriadne zaskočila fanúšikov: Čo to má, preboha, na nohách?!

Cristiano Ronaldo Zobraziť galériu (3)
Cristiano Ronaldo (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Prečo to, dopekla, robí? Pýtalo sa množstvo fanúšikov dlhoročnej ikony, portugalského futbalu Cristiana Ronalda (38) po tom, čo CR7 zverejnil na sociálnej sieti fotografiu z luxusnej sauny, ktorá poriadne zmiatla jeho priaznivcov.

Pozorným očiam fanúšikov neunikol na fotografii z luxusnej sauny malý detail a to, že Ronaldo má nalakované nechty na nohách čiernym lakom. Okamžite prišla spŕška komentárov a diskusií, prečo to päťnásobný víťaz Ballon D'Or robí.

Cristiano Ronaldo s nalakovanými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Cristiano Ronaldo)

S vysvetlením prišiel nemecký Bild, ktorý veci uviedol na pravú mieru: "Mnohí vrcholoví športovci to robia, aby si chránili nechty pred plesňami a baktériami, keď sú celé hodiny obutí v spotených teniskách." 

Ronaldo, ktorý túto kozmetickú úpravu použil napríklad aj počas ME 2016 vo Francúzsku, kde sa odfotil pri bazéne a používa ju pravidelne, ani zďaleka nie je jediným športovcom, ktorý podľahol tomuto módnemu trendu. V minulosti ho často využíval legendárny boxer Mike Tyson a dnes to s obľubou robia aj hviezdy MMA, ako napríklad šampión UFC v ťažkej váhe Francis Ngannou či bývalý šampión Andrei Arlovski a mnohí ďalší. 

Lak na nechty okrem iného údajne pomáha bojovníkom a iným športovcom predísť popraskaniu alebo štiepeniu nechtov na nohách počas športovej akcie, pretože samotný necht vytvrdzuje, čím sa minimalizuje nebezpečenstvo jeho zranenia počas zápasu.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu