Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Cristiano Ronaldo sa dal vylepšiť: Botoxom si nechal napichať tvár i... PENIS!

Cristiano Ronaldo Zobraziť galériu (4)
Cristiano Ronaldo (Zdroj: Instagram)

LISABON - Prekvapivé informácie! Cristiano Ronaldo (37) patrí medzi najúspešnejších športovcov súčasnosti. Verejnosť s nadšením sleduje nielen jeho futbalové úspechy, ale zaujíma sa aj o pikošky zo súkromia. Španielsky denník La Razón prišiel s poriadne prekvapivým odhalením. A to, že si dal zväčšiť penis.

Cristiano Ronaldo sa celkom rád pochváli svojím dokonale vyšportovaným telom. To je výsledkom prísneho stravovacieho režimu a pravidelnej driny. Ako ale najnovšie vyšlo najavo, aj tento slávny futbalista zatúžil po rôznych vylepšeniach.

37-ročný športovec vraj patrí medzi priaznivcov botoxu. Ako ale informuje La Razón, nechal si ho aplikovať nielen do tváre, ale aj do intímnych partií. Vďaka tomu sa mu vraj obvod penisu zväčšil o 2,5 cm. „Účinky trvajú 18 až 24 mesiacov,” povedal k tomu doktor Mohamad El-Ahmed, ktorý patrí medzi prvých mužov, čo tento zákrok absolvovali.  

Táto technika je vraj veľmi žiadaná medzi pornohercami. Ronaldo ju s najväčšou pravdepodobnosťou podstúpil kvôli reklame na spodnú bielizeň vlastnej značky, ktorú sám propaguje. Nuž, a jeho partnerka Georgina sa zrejme tiež potešila...

 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu