Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Takmer dokonalá lúpež: Zlodej sa pokúsil otočiť kameru, nechtiac odhalil svoju tvár

Zlodej nechtiac odhalil pred kamerou svoju tvár
Zlodej nechtiac odhalil pred kamerou svoju tvár (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

MLADÁ BOLESLAV – Koncom januára došlo na pošte v Loukove k incidentu, pri ktorom sa zlodeji vlámali do miestnej pošty. Všetko mali premyslené, no hneď niekoľko chýb ich usvedčilo a českej polícii uľahčili cestu pri vyšetrovaní.

Dňa 22. januára 2023 došlo v českom Loukove krátko pred polnocou k vlámaniu. Ako informuje Policie ČR, do miestnej pošty sa podarilo vniknúť dvom zlodejom, ktorí prišli autom k bočnému oknu. Boli traja, no jeden z nich zostal v aute za volantom, keby došlo k nečakaným okolnostiam. 

Tie sa napokon aj stali. Záznam incidentu začali snímať pôvodne dve priemyselné kamery. Jedna z nich sa nachádzala priamo nad oknom, pri ktorom v noci zaparkovalo vozidlo Ford Combi bez štátnej poznávacej značky. Jeden zo zlodejov vystúpil a z auta vybral dlhú tyč. Podišiel ku kamere a otočil ju smerom nahor. Pri tomto postupe sa k nej však musel aj priblížiť. Pred otočením odhalil celú svoju tvár. V podstate tam s tyčou vôbec nemusel zasahovať, pretože o pár metrov ďalej bola druhá kamera, ktorej zlodeji očividne nevenovali žiadnu pozornosť. 

Zlodej pri lúpeži odhalil svoju tvár (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Po otočení kamery dvaja muži rozbili okno a vlámali sa do priestorov pošty. Vnútri odcudzili 4 balíčky v hodnote takmer 170 eur. Českí policajti začali vo veci podnikať potrebné úkony. Zlodeji sú obvinení pre podozrenie zo spáchania prečinu krádeže, za čo hrozí 2-ročný trest odňatia slobody. V doterajšom priebehu sa polícii ešte nepodarilo zistiť totožnosť troch kriminálnikov. 

Viac o téme: LúpežPoštaMladá BoleslavLoukovKrimiPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu