Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otec si urobil prestávku na toaletu: Syna (11) zabudol na diaľničnom parkovisku a nepamätal si kde!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRAUNSCHWEIG - V Dolnom Sasku muž po prestávke na toalete cestoval ďalej bez svojho syna. Chlapec sa údajne vykradol z auta. Aj v Bonne museli policajti pomôcť cez víkend dať dokopy rodinu.

Na ceste z Dolného Saska do Severného Porýnia-Vestfálska zabudol muž svojho jedenásťročného syna na parkovisku na diaľnici 2 pri Rintelne. Ako vysvetlila polícia v Bielefelde, chlapec sa zrejme počas prestávky na toaletu vykradol z auta. Až keď sa najmladšie z troch detí pýtalo na svojho veľkého brata v aute, 44-ročný muž z Braunschweigu si uvedomil neprítomnosť svojho syna.

Pár nechal v rozhorúčenom aute dve deti a psa: Teraz majú problémy s políciou

V tom čase bola rodina už 50 kilometrov od odpočívadla. Aby toho nebolo málo, muž uviazol v zápche kvôli úplnej uzávere po požiari auta a nevedel si spomenúť na názov parkoviska.

Polícia pomocou jeho popisu parkoviska určila správne miesto a trpezlivo čakajúceho jedenásťročného chlapca našla. Na diaľničnej policajnej stanici sa rodina dala opäť dohromady.

Otec si urobil prestávku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Päťročné dieťa bez sprievodu vo vlaku

Aj v Bonne musela polícia cez víkend pomôcť pri opätovnom zjednotení rodiny. V sobotu večer vzali úradníci päťročnú cestujúcu pod ochranu na hlavnej vlakovej stanici v bývalom spolkovom hlavnom meste Bonn. Dievčatko z Bad Breisigu si očividne chcelo urobiť výlet vlakom, ako napísala federálna polícia v Sankt Augustine. Dieťa len sedelo v spoločnosti svojich dvoch obľúbených bábik vo vlaku, ktorý prichádzal z Koblenzu.

Tragédia v USA: Chlapček (†4) sa záhadne stratil! Hrôza po prehľadaní jeho detskej izby

Keďže dievča nebolo nahlásené ako nezvestné a vedelo uviesť iba svoje krstné meno a vek, polícia bola spočiatku v rozpakoch. Našťastie sa vydesená matka dieťaťa o niečo neskôr ohlásila na polícii v Remagene. 

Jej dcéra bola v poslednom čase „veľmi nadšená“ z vlakov a pravdepodobne odišla z domu bez povšimnutia, aby sa vlakom zviezla sama, uviedla žena. Nakoniec bolo dievča bezpečne vyzdvihnuté jej matkou v Bonne.

Viac o téme: OdpočívadloChlapecVlakDievčaPolícia Zabudnutý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu