Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Dvaja mladíci sa takto vozili na jednej kolobežke: Predpisy v paži! Vodič mal takmer dve promile

Predpisy im nič nehovorili. Zobraziť galériu (3)
Predpisy im nič nehovorili. (Zdroj: Mestská polícia Brno)

BRNO - Nočná jazda zjavne láka na porušovanie predpisov nielen vodičov áut či cyklistov, ale aj kolobežkárov. Vyľudnené cesty a chodníky v meste sú pre niektorých zjavne veľkým lákadlom a majú pocit, že pravidlá vtedy neplatia. Hlavne ak sa ešte potúžili aj nejakým tým alkoholom. Potom je svet už naozaj gombička. Ale len do chvíle, kým si na takýchto hrdinov neposvieti polícia.

VIDEO Muž (38) si dovoľoval na revízorku v električke: Prekvapenie! Hanba pred očami desiatok ľudí

Mladíci na jednej kolobežke v nočnom meste: To bola jazda! Opitý vodič a predpisy v paži (Zdroj: Mestská polícia Brno)

Dvaja mladíci v centre Brna naskočili spoločne na zdieľanú elektrokolobežku. Najprv prešli zákazom vjazdu a došli až na koniec ulice. Hoci tam svietil signál voľno na priechode pre chodcov, nezastavili a širokým oblúkom odbočili na mestský okruh. "Zo záznamu je však jednoznačne zrejmé, že zelenú mali v tej chvíli aj vozidlá idúce po Kolišti. Rozkymácaná jazda pokračovala až na Cejl, kde nedali znamenie o zmene smeru jazdy, a navyše si to namierili do protismeru," opísala priebeh udalosti mestská polícia v Brne, ktorej hliadka si dvojicu všimla a zastavila.

VIDEO Dvaja mladíci sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Mestská polícia Brno)

Vodič by len ťažko zajatoval svoj podnapitý stav, keďže mu pri hľadaní dokladov z batohu vypadlo na zem niekoľko sklenených fliaš a rozbili sa. Strážnikom povedal, že vypil štyri pivá. Dychová skúška ukázala 1,92 promile.

VIDEO Dvaja mladíci sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Mestská polícia Brno)

"V prítomnosti privolaných republikových policajtov dvadsaťročný vodič sám uznal, že v ďalšej jazde nemôže pokračovať. Prípad teraz bude mať dohru na správnom orgáne, ktorý bude mať k dispozícii detailné kamerové záznamy z tejto nočnej jazdy," dodala brnianska mestská polícia.

 

Viac o téme: KolobežkaPolícia Brno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu