Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nečakaný zvrat v TV reportáži: VIDEO Silák roztlačil autobus MHD, lepší ako Chuck Norris

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/michaljadczak)

VARŠAVA - Varšavský primátor obdaroval cestovným lístkom oprávňujúcim na cestovanie mestskou dopravou v poľskej metropole počas 90 dní Bielorusa za to, že vlastnoručne pomohol k rozjazdu mestského autobusu, ktorému sa na snehu a ľade len bezmocne pretáčali kolesá.

Kubka (†7) na zastávke zabil autobus: Podľa znalca sa tragédii dalo zabrániť! Bolestivý odkaz pre rodinu

Zhodou okolností sa dostal do záberu kamery reportéra, ktorý práve nakrúcal príspevok o dopravných komplikáciách kvôli snehovej nádielke v uliciach, a tak sa Dzmitryj Salahub stal hviezdou internetu, uviedol denník Naša Niva.

 

"To musel byť Chuck Norris v prestrojení," usúdil jeden z užívateľov internetu v narážke na herca akčných filmov, ktorého silácke kúsky inšpirovali snáď nespočetné množstvo vtipov.

Nečakaný zvrat v TV
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/michaljadczak)

Siláka odmena neminula. "V ťažkej situácii pomohol mestskému autobusu vyjsť na trasu. Teraz sám bude môcť jazdiť 90 dní varšavskou verejnou dopravou. Ako poďakovanie za pozoruhodný čin som sa rozhodol odmeniť pána Dmitrija 90-dňovým cestovným lístkom," uviedol na facebooku primátor Rafal Trzaskowski, ktorý použil ruskú podobu Bielorusovho krstného mena.

W trudnej sytuacji pomógł miejskiemu autobusowi ruszyć w trasę. Teraz sam będzie mógł przez 90 dni pokonywać kolejne...

Uverejnil používateľ Rafał Trzaskowski Štvrtok 11. februára 2021

Bielorusovi s roztlačením autobusu do kopca pomohol aj reportér televízie TVN, aj keď len jednou rukou: v druhej držal mikrofón a pokúšal sa o rozhovor s cudzincom, ktorý sa nevzdal ani za situácie, keď niektorí z cestujúcich mestskú dopravu radšej opustili a snažili sa doraziť do cieľa svojej cesty pešo.

Viac o téme: AutobusPoľskoMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu