Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

TOP trik! VIDEO Kuchárka po vyše roku našla spôsob, ako si nasadiť rúško, aby ste nemali zahmlené okuliare

Žena vie, ako si poradiť so zahmlievaním okuliarov Zobraziť galériu (2)
Žena vie, ako si poradiť so zahmlievaním okuliarov (Zdroj: TikTok/mariaflamingolady2)

SHEFFIELD – Rúška sú pred nositeľov okuliarov nemalým problémom. Aj Maria Louise Agbaegbuová si dlho lámala hlavu nad tým, ako raz a navždy skoncovať do zahmlievaním dioptrických skiel, keď má v práci nasadené rúško. Vo svojom videu preto neskrýva radosť, že po vyše roku našla trik, ktorý skutočne funguje.

Britská kuchárka Maria Louise Agbaegbuová dlho riešila problém, ktorý poznajú azda všetci nositelia okuliarov – znemožnený výhľad. Vydychovaný vzduch jej totiž z rúška unikal pod okuliare a zahmlieval sklá.

Žena si teraz nevie vynachváliť trik, o ktorom sa dozvedela na sociálnej sieti. Na TikToku prostredníctvom videa ukázala, ako funguje.

@mariaflamingolady2

 

♬ original sound - Maria Agbaegbu

„Ľudia vyhadzujú peniaze za rôzne rúška,“ skonštatovala na úvod s tým, že to vôbec nie je potrebné. Žena tvrdí, že stačí, ak na oboch stranách gumičiek jednorazového rúška spravíte uzlíky. „Rúško potom rozložte a vytvaruje pliešok okolo nosa,“ radí Agbaegbuová. Okraje, kde sú uzlíky, už stačí len zahnúť smerom dovnútra. Takto upravené rúško po nasadení na tvár ešte prispôsobte na koreni nosa. Hotovo. „Moje okuliare sa už nezahmlievajú!“ teší sa Britka. „Nie je to skvelé?“ dodala.

Video je veľmi populárne. Na sociálnej sieti ho videlo už vyše 70-tisíc ľudí. 

Viac o téme: OkuliareTrikCovid-19RúškoKoronavírusZahmlievanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu