Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Je Barbora Škrlová stále ešte panna?

Barbora Škrlová (33). Zobraziť galériu (2)
Barbora Škrlová (33). (Zdroj: ČTK)

BRNO - Mlčanlivá, osamelá, tichá. Tak charakterizuje svoju spolužiačku Barboru Škrlovú (33) z hudobnej školy pani Jana. Podľa nej Barbora ani nikdy nechodila so žiadnym chlapcom. Dnes je jej bývalej kolegyni hlavne ľúto.

Spolužiačky z fakulty špeciálnej pedagogiky sa najprv domnievali, že Škrlová sa chce iba odlišovať, a preto sa stráni od ostatných. "Časom sme pochopili, že ona je jednoducho taká. Stále hanblivá a akási vnútorne smutná a možno i nešťastná. Myslím si, že sa ani nikdy bližšie nezblížila s chlapcom," domnieva sa o bývalej spolužiačke Barbore Škrlovej pani Jana.

Pokiaľ sa Barbora nestala obeťou sexuálneho násilia, o ktorom sa v spojení so sektou jej otca Josefa Škrlu taktiež špekuluje, tak je možno dodnes pannou. Jej bývalá spolužiačka najprv ani nechcela veriť, že všetko, čo sa objavuje na verejnosti, sa skutočne týka tej plachej a hudobne nadanej ženy.

Podobné renomé ako Škrlová má aj jej mladší brat Jan (24). "Je to trochu divné. S nikým sa veľmi nekamaráti, pokiaľ viem, tak ani dievča nemá. Ale geológ bude z neho zrejme dobrý," hovorí o Janovi jeden zo spolužiakov na fakulte.

Podľa posledných informácií je vyšetrovanie v blúdnom kruhu. "Žiadne nové výsluchy sa neuskutočnili, taktiež nie sú ani ďalšie informácie," znela strohá odpoveď zo štátneho zastupiteľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu