Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivé volanie na tiesňovú linku: Vodičovi z auta vyskočila mladučká prostitútka, porušil ich dohodu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ – Či šlo o pokus o únos, alebo nedorozumenie, zatiaľ polícia neurčila. Každopádne, mladá prostitútka bola strachom bez seba, keď jej klient nečakane zmenil trasu jazdy na vopred dohodnuté miesto, kde malo dôjsť k sexu. Preto mu z auta vyskočila, a škaredo sa zranila.

Prostitútka (23) sadla do audi po tom, čo si s ňou vodič dohodol platený sex. „Údajne sa mladá žena s klientom dohodli na sexe na určitom mieste,“ napísala televízia Nova na svojom portáli tn.cz, ktorá o prípade informovala. Šofér však zmenil trasu jazdy, čo dievčinu vyľakalo. Spanikárila. „Začala sa s mužom v aute hádať a chcela vystúpiť z auta. Muž žene, samozrejme, nezastavil, a tak žena za jazdy vyskočila z auta,“ uviedla televízia s tým, že v dôsledku pádu si zranila nohy.

Čítajte aj: Tehotnú Slovenku prichytili, ako šliape v Škótsku: Z jej spovede mrazí

Nešťastný incident mal podľa zdroja aj svedka, ktorý mal kontaktovať tiesňovú linku 155. „Nahlásil, že sa pravdepodobne stal svedkom únosu ženy,“ opísala televízia. Tento svedok na príjazd sanitky nepočkal. Podľa krajskej záchrannej služby bola žena pri vedomí, mala však viditeľné tržné rany na dolných končatinách. Skočila v úrazovej ambulancii v Plzni.

Vyšetrovanie je iba na začiatku. Dosiaľ sa teda nedá určiť, či šlo o nedorozumenie, alebo pokus o únos. Muži zákona po vodičovi audi pátrajú.

Viac o téme: Prostitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu