Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Stopy Maddie vedú na pláž

Maddie je nezvestná už päť mesiacov.
Maddie je nezvestná už päť mesiacov.

PRAIA DA LUZ - V prípade zmiznutého 4-ročného britského dievčatka Madeleine McCann sa objavil ďalší zlom. Stopy po Maddienom tele sa našli na pláži v portugalskom letovisku Praia da Luz, kde v máji zmizla.

Zásluhu na objave ma penzionovaný juhoafrický detektív Daniel Krugel, podľa ktorého bola Maddie dočasne pochovaná na pláži, no je možné, že tam stále je. Portugalská polícia zobrala Krugelovo tvrdenie vážne a dvakrát prehľadala pláž, no zatiaľ bez výsledku.

Krugelova analýza sa zakladá na kombinácii vzorky Maddienej DNA a satelitnej technológie GPS, ktorá dokáže lokalizovať zmiznutú osobu na celom svete. O služby detektíva, ktorý podobne aj Južnej Afrike objavil telá piatich zmiznutých dievčat, prejavili záujem samotní McCannovci.

Portugalská polícia už požiadala britských kolegov o zapožičanie viacerých pátracích psov, ktorí by Maddienino telíčko mohli nájsť. Stále však zostáva záhadou, kto stojí za jej zmiznutím a zrejme aj smrťou.

Vymenovali nového šéfa vyšetrovania

LISABON (SITA) - Portugalská polícia v pondelok vymenovala nového vrchného vyšetrovateľa v prípade zmiznutého britského dievčatka Madeleine McCannovej.

Jeho predchodcu minulý týždeň prepustili po tom, ako ho spolupracovníci obvinili so spolupráce s rodičmi nezvestného dievčatka. Paulo Rebelo nahradí Goncala Amarala päť mesiacov od zmiznutia Maddie z hotelovej izby, na ktorej ju jej rodičia Kate a Gerry nechali spolu s jej súrodencami a odišli na večeru v hotelovom komplexe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu