Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Dieťa na fotografii nie je nezvestná Maddie

Otec Bouchry Benaissovej s dcérkou, ktorú si pomýlili s nezvestnou Madeleine.
Otec Bouchry Benaissovej s dcérkou, ktorú si pomýlili s nezvestnou Madeleine. (Zdroj: TASR)

ZINAT - Blonďavé dievčatko na fotografii nie je nezvestná Madeleine McCannová, ale dcéra miestneho farmára. Uviedol to v stredu reportér tlačovej agentúry AFP, ktorý rodinu v meste Zinat pri Tetouane na severe Maroka navštívil.

Dievčatko sa volá Bouchra Benaissová a narodilo sa 24. októbra 2004 v Zinate, povedali reportérovi jeho rodičia, Ahmed Ben Muhamad Benaissa a jeho manželka Hafida Achkar, ktorí fotografovi ukázali rodný list a ďalšie doklady o totožnosti dieťaťa. Fotografia Benaissy pripomínajúcej Maddie, ktorú asi pred tromi týždňami v Maroku urobila španielska turistka, sa v stredu objavila na titulných stranách britských novín.

Britské dievčatko zmizlo 3. mája z hotela v portugalskom regióne Algarve, kde rodina dovolenkovala. Rodičia ho nechali v izbe spolu s dvojročnými dvojičkami a odišli na večeru do neďalekej reštaurácie. Po zmiznutí vyhlásili medzinárodnú pátraciu kampaň, na ktorej sa podieľa aj futbalová hviezda David Beckham či autorka série kníh o Harrym Potterovi Britka J.K. Rowlingová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu