Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka s dcérou zaplatili za uzdravenie poriadne draho: Poľský terapeut ich liečil sexom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KRAKOV - Až 12 rokov väzenia hrozí krakovskému bioenergoterapeutovi (62), ktorý sexuálne zneužil svoje klientky. Trestné oznámenie na neho podali matka s dcérou, ktoré sa stali jeho obeťami. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť, či na liečiteľove metódy nedoplatili aj iné ženy.

Slovák sľúbil Češke za orál 49-tisíc eur: Po sexe od nej vylákal tisíce a zľahla sa po ňom zem

"Poškodenými ženami sú matka s dcérou vo veku 48 a 26 rokov," citovala poľská agentúra PAP hovorcu Malopoľskej polície Sebastiana Gleńa.

Ako prvá zašla za terapeutom so svojimi zdravotnými problémami mladšia z obetí. Odporučiť jej ho mala jej kolegyňa. Pred návštevou najprv preskúmala webové stránky, na ktorých muž prezentoval svoje schopnosti v prípade liečenia duchovných problémov a somatických ochorení. Cena jednej návštevy bola niekoľko stoviek zlotých.

Neskôr sa k rovnakému liečiteľovi rozhodla ísť aj 48-ročná matka dievčiny. Obe ženy na polícii potom svedčili, že muž sa ich najprv dotýkal cez oblečenie a potom s nimi mal sexuálny styk. O svojich zážitkoch prehovorili až rok po udalosti. Obe podali trestné oznámenie.

Podozrivému mužovi hrozia dva až 12 rokov vo väzení. Je nad ním vykonávaný policajný dohľad a má zakázané priblížiť sa k obetiam na menej než 50 metrov, kontaktovať ich, ako aj vykonávať akékoľvek terapeutické aktivity.

Policajný hovorca oznámil, že vyšetrovatelia teraz oslovujú ďalšie ženy, ktoré využili pomoc liečiteľa, aby zistili, či došlo k väčšiemu počtu prípadov porušenia zákona.

Viac o téme: SexLiečiteľPodvodníkTerapeut
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu