Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Milenec dorazil priateľku svojimi slovami o ženbe: Toto nečakal! S jeho telom urobila strašnú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ABU ZABÍ - Marocká žena bola obvinená z toho, že zavraždila svojho milenca, uvarila jeho pozostatky a naservírovala ich robotníkom spolu s ryžou. Podľa prokuratúry k incidentu prišlo v dome v meste Al Ain v Spojených arabských emirátoch po tom, čo priateľ žene po siedmich rokoch vzťahu oznámil, že sa hodlá oženiť v Maroku s niekým iným.

Fatálny flirt: Mladík (†34) povedal tínedžerke, že má pekný zadok, strhlo sa krvavé peklo

Žena po vražde rozkúskovala partnerovo telo a použila mixér na pomletie jeho pozostatkov, aby ich mohla uvariť a naservírovať pakistanským robotníkom pracujúcim blízko jej domu. Ponúkla im machboos, čo je tradičné jedlo z mäsa a ryže.

Polícia bola do prípadu zaangažovaná po tom, čo zmiznutie muža nahlásil jeho brat. Ten šiel do domu ženy v nádeji, že ho tam nájde, ale majiteľka tvrdila, že ho vykopla a vôbec netuší, kde je. Nakoniec však polícia údajne našla v mixéri ľudský zub a test DNA potvrdil, komu patrí.

Ryža je zdravá potravina,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Podľa The National mala žena po zatknutí na polícii vypovedať, že zabíjala v momente "šialenstva". Išlo o pomstu, keďže muža roky finančne podporovala. Tvrdila, že požiadala kamaráta, aby jej pomohol zbaviť sa tela, ale ten odmietol, že by sa stal svedkom zločinu.

Dátum súdneho konania sa stanoví, len čo polícia ukončí vyšetrovanie.

Viac o téme: Vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu