Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Thajsku zabili britského milionára (†64) a jehu ženu (†61): Ohavná smrť rukou najatých vrahov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Britský milionár Alan Hogg a jeho thajská manželka Nott zomreli krutou rukou najatých vrahov, ktorých si objednal mužov švagor. Ten zaplatil zabijakom v prepočte okolo 1100 eur, aby navždy ukončili rodinné spory o peniaze. Telá obetí sa našli po šesťdňovom pátraní v záhrade ich domu v Phrae, v severnom Thajsku.

Poliak (†20) sa vracal v Nemecku z diskotéky: Krvavá hádka a smrť! Páchateľ ho dobodal nožom

Detektívi predpokladajú, že Alana Hogga z Edinburghu zastrelili brokovnicou v blízkosti bazéna a jeho ženu ubili na smrť kladivom v garáži. Nevládne telá potom pochovali do takmer dva metre hlbokej jamy, ktorú vykopali za rybníkom s kačicami. Obete našli až cvičené psy. Polícia musela poslať bager, aby prekopal 32-akrový pozemok, na ktorom stál trojpodlažný dom.

Alan Hogg bol riaditeľom práčovne v Škótsku, ale po odchode do dôchodku sa presťahoval pred niekoľkými rokmi do Thajska. Dcéra Robyn (31) okamžite priletela z Veľkej Británie, keď bola informovaná o zmiznutí svojich rodičov.

Po tom, čo sa našli pozostatky manželského páru, sa mali traja nájomní vrahovia k činu priznať. Detektívom povedali, že si ich zaplatil Hoggov švagor Warut Satchakit (63), no on popiera akúkoľvek účasť.

Polícia zatkla vrahov v utorok po ich prepojení s Hoggovým ukradnutým bielym vozidlom Ford Ranger, ktoré sa našlo v pondelok.  "Warut Satchakit bol zatknutý za krádež auta a za vraždu. Traja podozriví boli vysledovaní z forenzných testov auta," uviedol pre miestne médiá generálmajor Sanpat Praputsra.

Viac o téme: VraždaThajskoAlan Hogg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu