Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororová nehoda na diaľnici: Autobus sa zrazil so smetiarmi, desiatky zranených, 1 mŕtvy

(Zdroj: topky)

ETTLINGEN - Na nemeckej diaľnici A5 v Bádensku-Württembersku sa dnes v ranných hodinách zrazil autobus s desiatkami cestujúcich so smetiarskym vozidlom. Pri vážnej nehode zahynul jeden človek. Podľa miestneho portálu ka-news.de išlo o ženu, ktorá bola súčasťou zájazdu dôchodcov z Bavorska.

Po tragických nehodách v protismere ďalší hazardér: VIDEO vodiča na BMW, ktorý riskuje životy

Na fotografiách vidno úplne zničenú prednú časť autobusu, rozbité a popraskané čelné sklo a stlačenú pravú stranu vozidla. Na miesto nešťastia, ktoré sa stalo približne o 6.30 h, vyrazili aj vrtuľníky. Zraneným pomáhalo okolo 50 hasičov, 60 záchranárov a 30 sanitiek.

Podľa prvých zistení polície sa ľahko zranilo 29 osôb, ďalšie dve mali ťažké zranenia a jedna zomrela. Prečo došlo k zrážke autobusu so smetiarskym autom, je zatiaľ nejasné. Hovorca polície uviedol, že teraz je ich prvoradou úlohou postarať sa o zranených.

Nehoda sa stala asi 500 metrov pred diaľničným zjazdom na Ettlingen pri Karlsruhe smerom na Bazilej. Na diaľnici sa v dôsledku incidentu tvorili zápchy. Hasiči z Karlsruhe avizovali tlačovú konferenciu o 11.00 h.

Viac o téme: NehodaAutobusZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu