Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragédia pri Ružomberku: Norbert (†41) vkročil na cestu, osudová chyba

 Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: polícia)

RUŽOMBEROK - Tragédia sa stala v pondelok dopoludnia pri Ružomberku. Norbert (†41) vychádzal spoza autobusu a nasledoval smrteľný náraz.

Informáciu o nešťastní potvrdila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová: "Môžem potvrdiť že na ceste I/59 za obcou Liptovská Osada smerom na Donovaly došlo k stretu osobného vozidla s chodcom (+41)." 

Tragédia pri Ružomberku: Norbert
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Zranenému chodcovi ako prvý pomáhal vodič sanitky, ktorý tadiaľ práve prechádzal. „Prvú pomoc zranenému poskytol vodič sanitky Dopravnej zdravotnej služby a začal ho oživovať. V oživovaní pokračovali profesionálni záchranári, žiaľ mužovi už nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 


Prečítajte si aj: FOTO Tragédia pri Rožňave: Chodca (†55) vymrštilo na kapotu, náraz neprežil


Podľa svedkov mal chodec Norbert vyjsť na vozovku spoza autobusu. Nevšimlo si ho prichádzajúce auto a došlo k nešťastiu. "Vodičke vozidla Toyota Corolla jazdiacej v smere z Ružomberka na Banskú Bystricu vbehol z pravej strany spoza odstaveného autobusu do jazdnej dráhy 41 ročný chodec, občan Poľska. Po náraze chodca odhodilo mimo vozovku do priekopy vľavo," opísala Balogová s tým, že prípad prevzal vyšetrovateľ. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaChodec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu