Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovák (27) mal znásilniť a zbiť ženu v Nemecku: Na súde svojimi slovami všetkých zmiatol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FRANKFURT - Pred okresný súd v nemeckom Frankfurte sa postavil Slovák, ktorý bol obvinený zo znásilnenia a ťažkého ublíženia na zdraví. Ako informoval denník Bild, Mario O. sa na pojednávaní k týmto skutkom nevyjadril. Zato však dal nahliadnuť do klamlivého sveta schizofrénie.

Jeden z najhorších prípadov v Anglicku: Gang Slovákov zotročoval ľudí, otrasné detaily

Dňa 30. júla 2017 mal Slovák po pití alkoholu prinútiť drogovo závislú ženu (40) k orálnemu sexu. Následne sa dohodli na normálnom sexe za sedem eur, no počas neho obeť utrpela zranenia spôsobené jeho údermi a kopancami.

Po tomto skutku sa dostal do vyšetrovacej väzby a po napísaní značne zmäteného listu na psychiatriu. V ňom tento pouličný umelec a zároveň bezdomovec tvrdil, že nejaké dievča ho zvykne ubiť na smrť a dobodať. Na súde trval na tom, že ho už niekoľkokrát zabilo. Okrem toho vraj prežíva viacero životov, napríklad aj ako tajný policajt v Hamburgu. "Varím parfum," vyhlásil.

Jeho matka Aliza (54) sa vyjadrila, že jej syn: "Hovorí k antickým bohom, ako je Poseidon, tvrdí, že je milionár, že mu patria všetky obchody vo Frankfurte nad Mohanom, vlastní Porsche, Lamborghini, Ferrari. A niekedy hojdá v náručí dieťa, ktoré neexistuje."

Súd teda nebude riešiť Slovákov trest, ale otázku trvalého umiestnenia na psychiatrickom oddelení.

Viac o téme: ZnásilnenieUblíženie na zdravíSúd FrankfurtMario O.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu