Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nové skutočnosti o vraždení matky v USA: Synov brutálne dobodala v rámci rituálu

Latarsha Sanders
Latarsha Sanders (Zdroj: Youtube/CBS News)

BROCKTON - Matka, ktorú zatkli za dobodanie dvoch synov, tak konala v rámci rituálu spojeného s voodoo. Prípad sa stal v americkom meste Brockton v štáte Massachusetts. Štyridsaťtriročná Latarsha Sanders povedala polícii, že najprv zabila osemročného Edsona "Marlona" Britoa, no keďže sa jej rituál nevydaril, napadla aj jeho päťročného brata Lasona. Staršieho zo súrodencov bodla 50 ráz.

Žena po incidente očistila podlahu od krvi, kuchynský nôž nechala v dreze, obe telá umyla a dala ich do postelí. Vyšetrovatelia uviedli, že Sanders nemá žiadne záznamy týkajúce sa jej prípadných psychických problémov.

Ostatky chlapcov objavili v pondelok po tom, ako matka požiadala susedov, aby zavolali pomoc, pretože mala zdravotné ťažkosti. Keď na miesto dorazila polícia, susedia povedali, že v byte by sa mali nachádzať aj deti, ktoré napokon objavili mŕtve. Súrodencov videla naposledy živých v sobotu ich stará matka. Vrahyňu zadržiavajú vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu.

Vraždy sa stali len týždeň po tom, ako v neďalekom meste East Bridgewater zadržali dve sestry, ktoré takisto počas rituálu spojeného s voodoo znetvorili päťročné dievčatko a jej osemročnému bratovi sa vyhrážali odseknutím hlavy.

Viac o téme: DobodanieUSABrocktonLatarsha Sanders
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu