Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vodičovi BMW sa nepáčila pomalosť pracovníka autoumyvárne: VIDEO Bitka s hororovým koncom

Hádka sa skončila smrťou. Zobraziť galériu (2)
Hádka sa skončila smrťou. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Bezpečnostná kamera zachytila útok nahnevaného vodiča BMW v autoumyvárni s nonstop prevádzkou v ruskom meste Stupino neďaleko Moskvy. Rozzúrený muž napadol dvoch ospalých zamestnancov, ktorí podľa neho nereagovali dostatočne promptne na jeho potreby, keď k nim priviezol svoje vozidlo o pol štvrtej ráno. Jedného z nich udrel tak nešťastne, že si pri páde na zem poranil hlavu a upadol do kómy. Krátko po prevoze nemocnice zomrel. Druhá obeť bola iba ľahko zranená.

Sadistická vražda, ktorá šokovala Britániu: Miro (36) donútil Jiřího urobiť hrôzostrašný čin

Podľa miestnych médií polícia identitu bradatého útočníka nezverejnila, no poskytla video, na ktorom sa ku svojmu činu priznal. To už však život 39-ročnému imigrantovi, ktorý v autoumyvárni pracoval, nevráti.

Vodičovi BMW sa nepáčila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V prípade, že ho súd uzná vinným, hrozí páchateľovi osemročný trest odňatia slobody. Na zázname sa zadržaný priznal, že už bol predtým vo väzení za lúpež formou spolupáchateľstva a krádež cenností.

Na videu počuť, ako dôstojník žiadal násilníka, aby vysvetlil, čo sa práve stalo. Páchateľ odpovedal: "Udrel som muža". Potom, keď sa dôstojník pýtal, čo sa stalo s mužom, ktorého zasiahol, vodič BMW uviedol, že "zomrel".

Viac o téme: úderPotýčkaAutoumyváreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu