Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Horor v nemeckom akvaparku! Dve Češky museli po zážitku z bazéna utekať za plavčíkom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MNÍCHOV - Nemecká polícia v piatok zadržala 45-ročného žiadateľa o azyl, ktorý údajne v akvaparku v bavorskom pohraničnom mestečku Waldmünchen obťažoval dve návštevníčky z Česka. Informoval o tom server denníka Wochenblatt. Cudzincovi na mieste zakázali vstup do zariadenia, polícia ho vyšetruje pre podozrenie zo sexuálneho obťažovania.

Ženy z Česka 45-ročný muž v akvaparku Aquafit Erlebnisbad v Waldmünchen, ktorý leží asi 15 kilometrov juhozápadne od Domažlic, obťažoval podľa polície neodbytne. Tlačil sa k nim v soľankovom kúpeli a neprestal ani po tom, čo ho Češky vyzvali, aby s tým prestal. Jednej z nich podľa serveru Wochenblatt následne preložil nohu cez nohu. Ženy potom informovali plavčíka, ktorý zavolal políciu.

Strážnikov po príchode oslovil ďalší návštevník akvaparku - dvanásťročný chlapec - ktorý im oznámil, že ho rovnaký muž krátko predtým obchytkával v hornej časti tela. Podľa serveru Wochenblatt bol muž zamestnancom akvaparku podozrivý už skôr, nezaregistrovali ale, že by niekomu niečo urobil. Prípadné ďalšie obete obťažovania polícia vyzvala, aby sa prihlásili.

Viac o téme: ObťažovanieMigrantNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu