Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ruskí manželia znásilňovali dcéru (12): Chorá výpoveď pedofilov, z detailov mrazí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

VOLGOGRAD - Ruský pár predstúpi pred súd po tom, čo bol obvinený zo znásilňovania svojej vlastnej 12-ročnej dcéry. Pedofilní manželia (obaja 34) si urobili z dieťaťa "sexuálneho otroka" a matka sa pred políciou vyjadrila, že je "lepšie, keď to boli oni, než nejaký maniak." Dvojica sa nachádza vo väzbe vo Volgograde a čelí po uznaní viny až 20 rokom za mrežami.

Ruskom otriasa prípad najhoršieho pedofila v histórii: Pestún (37) si z dievčatiek urobil hárem

Dievča bolo vystavené hroznému a častému sexuálnemu zneužívaniu od decembra 2016 do marca 2017, tvrdí obžaloba. Nemenovaný otec je obvinený, že znásilňoval dcéru približne každý druhý deň. Matka ju mala zase sexuálne mučiť umelým penisom.

Pred začatím trestného konania boli manželia zbavení rodičovských práv, čo znamená, že svoje dieťa už nikdy neuvidia. Bolo dané do náhradnej starostlivosti.

Matka podľa portálu Bloknot Volgograd povedala polícii, že sama bola znásilnená ako 13-ročná. Tvrdila dôstojníkom, že ona a jej manžel sa zhodli, že "dcéru vopred pripravia na dospelý život".

Na utrpenie dievčaťa sa prišlo po tom, ako zašla za lekárom kvôli problémom, týkajúcich sa jej periódy. Zdravotníci zistili, že už nie je panna. Do prípadu bola zainteresovaná polícia, ktorej dievča povedalo o sexuálnom zneužívaní.

Pár sa údajne k svojim skutkom priznal. Veril, že "bolo lepšie, aby dieťa stratilo panenstvo so svojím vlastným otcom", než sa naučilo podrobnosti o sexuálnom živote inými spôsobmi, uvádza sa v policajnej správe.

Dcéra bola nútená spať na rovnakej posteli ako jej rodičia, kde bola vystavená sexuálnym útokom. Jej matka pripustila, že dcéra sa zúčastňovala "trojky". Babka a prababka dievčaťa, ktoré žili v rovnakom byte, údajne o sexuálnom terore nič netušili.

Viac o téme: DcéraZnásilneniePedofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu