Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najzvrhlejší rodičia roka sú z Ukrajiny: To, čo urobili svojej dcérke (4), je vrchol hnusu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

KYJEV - Tip od austrálskej polície viedol k veľkej policajnej operácii na Ukrajine a zatknutiu nemenovaného páru, ktorý mal natáčať sexuálne videá so svojou malou dcérkou za účelom predaja detskej pornografie cez internet. Muž (29) a žena (30), o ktorých médiá tvrdia, že sú bratranec so sesternicou, mali týmto spôsobom dieťa opakovane zneužívať od jeho dvoch rokov. Policajné zábery ukazujú nielen dvojicu počas razie v jej byte, ale aj to, ako zabavila kopec videí, nechutných obrázkov a sexuálnych hračiek.

Ruskí manželia znásilňovali dcéru (12): Chorá výpoveď pedofilov, z detailov mrazí

Podľa ukrajinskej televízie TSN austrálski vyšetrovatelia zbadali v jednom z videí, na ktorom bolo štvorročné dievčatko natočené pri sexuálnych scénach so svojimi rodičmi, čiarový kód. Ten mal súvis s reťazcom obchodov v poltavskej oblasti na Ukrajine.

Noviny Moskovský Komsomolec uviedli, že Austrálčania tlačili na svojich ukrajinských kolegov pri pátraní, pretože nové videá s neznámym malým dieťaťom sa opakovane nahrávali z toho istého zdroja.

Ukrajinci mali spočiatku problémy s nájdením páru, ktorý predával videá do Austrálie a Ázie za kryptomenu. Cena predstavovala ekvivalent 70 (45 eur) až 140 dolárov (70 eur). Napokon sa polícii podarilo zistiť, že sa dvojica presťahovala do mesta Kryvyi Rih a bežne zvykla meniť miesto svojho pobytu každé tri mesiace.

Najzvrhlejší rodičia roka sú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia zvrhlíkov zatkla minulý týždeň a policajné video ukazuje nielen muža, ktorému nasadzujú putá, ale aj matku ako objíma svoju dcéru na posteli, či veľké množstvo sexuálnych hračiek a pomôcok, ktoré sa v byte našli. Dievčatko neskôr odviedli záchranári do sanitky, aby sa podrobilo kontrole v nemocnici.

Rodičia skončili vo väzbe a očakáva sa, že sa postavia pred súd. Podľa advokátky Jekateriny Malyčinovej bolo dievčatko v zlom stave. Cítilo sa osamotené a s nikým nehovorilo. Teraz však už komunikuje aj s inými deťmi a v rehabilitačnom centre si našlo priateľov, ktorým dôveruje. K rodičom sa už nikdy nevráti a môže byť umiestnené do pestúnskej starostlivosti. Páru hrozí až 12-ročný pobyt za mrežami.

Najzvrhlejší rodičia roka sú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vjačeslav Abroskin, zástupca vedúceho ukrajinského národného policajného zboru, povedal, že keď vidíte, čo táto žena robila svojej dcérke, nemožno ju nazvať matkou. "Nemôžem vám poskytnúť všetky podrobnosti o tom, čo tento netvor robiť dieťaťu. Podľa môjho názoru sa táto žena nedokáže vyliečiť," dodal.

"Keď sme prvýkrát počuli o štvorročnej dievčinke, ktorú rodičia zneužívajú, nariadil som vedúcemu miestneho policajného oddelenia, aby všetko ostatné odložil nabok a venoval sa čo najskôr vyšetrovaniu tohto. Tieto zveri boli zadržané políciou v meste Kryvyi Rih. Len máločo ma dokáže prekvapiť, toto je však najhorší možný zločin proti dieťaťu," vyjadril sa Abroskin. Existujú podozrenia, že pár nekonal sám a pátra sa po spolupáchateľovi.

Viac o téme: VideoSexRodičiaPedofíliaZvrhlosťUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu