Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žena sa pošmykla na zľadovatelej ulici: Keď uvidela, kto jej letí na pomoc, nastal výbuch smiechu

Santa Claus Zobraziť galériu (2)
Santa Claus (Zdroj: YouTube/PuGnO di GoMMa)

WATFORD – Aká by bola vaša reakcia ak vás zo zeme zdvíhal samotný Snata Claus? Možno by bola podobná tejto! Žena kráčajúca po zľadovatenom chodníku popri ceste zažila poriadny šok. Po jej nešťastnom páde jej vyletel nákup z rúk a nevedela si dať rady ako vstať. No na Vianoce sa naozaj dejú zázraky. Pozrite sa na video, Snata Claus je hotový džentlmen!

Scéna ako z filmu sa odohrala v anglickom mestečku Watford. Žena ovešaná ťažkými nákupmi sa škaredo šmykla na zľadovatenom chodníku. Bezvládne ostala ležať na chodníku a jej veci sa rozleteli všade navôkol. No mala jedno obrovské šťastie. V aute ktoré išlo popri nej nesedel len „obyčajný vodič,“ bol to Santa Claus!

Pád roka! Toto VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/PuGnO di GoMMa)

Ten ihneď vyskočil z auta a bežal žene na pomoc. Zdvorilostne jej podal pomocnú ruku a pomohol jej zo zeme opäť vstať na nohy. Okrem toho zahanbenej žene pozbieral aj rozletené nákupy a dokonca jej obliekol aj uletenú čiapku. Džentlmen ako sa patrí!

Žena našťastie neutrpela žiadne zranenia. Santovi sa srdečne poďakovala a pokračovala ďalej vo svojej ceste. Komické video sa podarilo nahrať jednému z vodičov, ktorý ním už stihol pobaviť vyše tridsaťtisíc ľudí po celom svete. Zasmiali ste sa aj vy?

Viac o téme: Santa Claus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu