Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Donald Trump s manželkou navštívili zranených po streľbe v Las Vegas

Donald Trump navštívil s Melanie Trump zranených po streľbe v Las Vegas. Zobraziť galériu (3)
Donald Trump navštívil s Melanie Trump zranených po streľbe v Las Vegas. (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

LAS VEGAS - Americký prezident Donald Trump s manželkou Melaniou navštívili dnes v nemocnici zranených po nedeľnej streľbe na country festivale v americkom Las Vegas, uviedla agentúra AP.

Trumpovci po prílete do Las Vegas zamierili za zranenými a lekármi do nemocnice, neskôr v priebehu dneška sa stretnú so záchranármi a policajtmi zasahujúcimi priamo na mieste hudobného festivalu pod holým nebom, kde Stephen Paddock zabil takmer 60 ľudí a 500 ďalších zranil.

FOTO Donald Trump s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

"Vyjadríme našu úctu a stretneme sa s policajtmi, ktorí vykonali skutočne fantasticky dobrú prácu, a to vo veľmi krátkom čase," povedal Trump novinárom pred odletom z Washingtonu. "Pre mňa osobne to bude veľmi, veľmi smutný deň," dodal. Trump neplánuje počas svojho pobytu v Las Vegas verejne vystúpiť. Vyšetrovanie tragédie podľa neho stále pokračuje a naznačil, že v dohľadnej dobe by mohli zverejniť ďalšie podrobnosti.

FOTO Donald Trump s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

Predpokladaná priateľka Paddocka (64), ktorý sa zabil sám skôr, než do izby na 32. poschodí lasvegaského hotela vtrhlo zásahové komando, pricestovala podľa informácií médií v utorok večer do USA, aby ju vypočula polícia. Marilou Danleyová (62) žila s Paddockom, v čase útoku však bola na Filipínach.

Viac o téme: StreľbaDonald TrumpLas Vegas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu