Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Viktoria (17) sa týždeň zabávala s priateľmi: Doma nechala zomrieť svojho synčeka (†9 mes.)

Viktoria a jej synček Zobraziť galériu (3)
Viktoria a jej synček (Zdroj: vk.com)

ROSTOV - Mladá matka Viktoria Kuznetsova (17), ktorá nechala svoje dieťa, aby zomrelo, zatiaľ čo sa týždeň flákala so svojimi priateľmi, čelí v Rusku desiatim rokom väzenia. O otrasnom prípade informovali tamojšie médiá.

Otec (†31) prišiel po deti k bývalej manželke: Desivá smrť v zaparkovanom aute

Viktoria Kuznetsova z Rostova na západe Ruska si počkala, kým jej manžela povolali do vojenskej služby, potom zamkla v dome svojho deväťmesačného chlapčeka Egora a odišla za svojimi priateľmi, s ktorými prespávala na internáte, zatiaľ čo jej dieťa doma pomaly hladovalo.

Viktoria (17) sa týždeň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com)

Iba deň po tom, čo synčeka opustila, údajne uverejnila na sociálnej sieti post s textom: "Všetko je OK". Neskôr sa pochválila, že sa zabáva s Nastyou a že si zafarbila vlasy na čierno.

Zamestnancom študentského internátu vraj povedala, že malý Egor zostal doma s tetou, no chlapca už našli mŕtveho, keď podozrievaví susedia zavolali políciu.

Viktoria (17) sa týždeň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com)

Kuznetsova bola zatknutá a údajne sa priznala polícii, že sa nechcela starať o dieťa. Keď mal chlapček iba mesiac, dala ho do sirotinca a bol jej vrátený, až keď mal sedem mesiacov. Zdrvený manžel požiadal o rozvod. Kuznetsova čelí 10-im rokom väzenia.

Viac o téme: DieťaSmrťPárty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu