Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otec (†31) prišiel po deti k bývalej manželke: Desivá smrť v zaparkovanom aute

Vilson Meshi Zobraziť galériu (3)
Vilson Meshi (Zdroj: Foto: FB/Vilson Meshi)

PITSEA - Otec troch detí Vilson (†30) sa po ne vybral k exmanželke, s ktorou už spoločne nežili. Do mesta dorazil o pár hodín skôr, tak si chcel zdriemnuť v aute. To sa mu, žiaľ, stalo osudným.

Podnikateľ pôvodom z Albánska Vilson Meshi († 31) prišiel do mesta Pitsea, kde kedysi býval spoločne s manželkou a deťmi, z Manchesteru. Deti si mal prevziať ráno, no keďže dorazil v noci, ostal v aute a chcel si zdriemnuť.  

Otec (†31) prišiel po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Vilson Meshi)

Zatiaľčo v Audi A4 spal, dvaja tínedžeri hodili do jeho auta svetlicu, ktorú zvyknú používať námorníci v krízových situáciách. Výbuch bol silný, spiaci muž v aute nemal žiadnu šancu. 

Otec (†31) prišiel po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Vilson Meshi)

 

Obhorený vrak s mŕtvym telom objavila Vilsonova bývalá manželka Michelle Mehtabová. Vystrašená okamžite kontaktovala políciu. Muži zákona na mieste zaistili aj zvyšky vybuchnutej svetlice a rozbehli intenzívne pátranie. 

 

 

Svetlicu, ktorá zabíjala, ukradol podľa polície 18-ročný mladík Keani Hobbs (18) spolu so 16-ročným komplicom. Aj keď sa nešťastie stalo ešte vlani vo februári, tínedžeri sa teraz postavili pred súd, kde hádzali vinu jeden na druhého. "Sme spokojní s posúdením prípadu. Existujú dostatočné dôkazy o tom, že obaja boli spoločne zodpovední za krádež svetlice a tiež za smrť pána Meshiho," povedal pre brtiský portál bbc.com prokurátor Paul Scothern.

Nakoniec mladíkov senát uznal vinných zo zabitia. Na likvidáciu Vilsona nemali žiaden dôvod. Rodina, priatelia a známi sa z mužovej smrti len ťažko spamätáva. Podľa nich bol skvelým človekom a milujúcim otcom.  

 

Viac o téme: SmrťZabitieVilson MeshiTínežeri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu