Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašidelné VIDEO z dovolenky v Grécku: Meg (18) sa pozrela do telefónu a zostala v šoku

Aj takto sa dá upozorniť na problémy. Zobraziť galériu (2)
Aj takto sa dá upozorniť na problémy. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ak si nezatvárate vonkajšie dvere na hotelovej izbe, môže sa vám stať niečo podobné ako mladej Škótke Meg Corriganovej (18). Keď sa vracala v autobuse na letisko na gréckom ostrove Zakynthos, odkiaľ mala odletieť späť domov, našla si v telefóne hrozivé video od neznámeho mladíka.

Dovolenka v Taliansku sa zmenila pre rodinu s deťmi na hrôzu: FOTO Traumu spustili zlodeji

Meg si spolu s kamarátkami užívali babskú jazdu na Zakynthose a mysleli si, že sa nemajú čoho obávať. Opak bol však pravdou. Niekto sa mladej Škótke vkradol do hotelovej izby a do jej telefónu nahral krátky videoodkaz.

"Buď opatrnejšia na svoje veci. Ak sem môžem vojsť ja, môže aj ktokoľvek iný," hovorí v štvorsekundovom zázname mladík, ktorý na konci žmurkne do kamery.

Strašidelné VIDEO z dovolenky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Meg Corriganová zverejnila klip na sociálnej sieti a videli ho už desaťtisíce divákov. "Video sme neobjavili až do chvíle, keď sme sa vracali autobusom na letisko," uviedla dievčina podľa portálu mirror.co.uk s tým, že chlapec na ne celý týždeň na hoteli kričal, aby si zatvárali dvere, pretože to môže byť nebezpečné.

Meg a jej priateľky však jeho varovania nebrali vážne, keďže mali izby priamo oproti sebe a boli si isté, že sa im nemôže nič stať. Do jej izby sa vraj mladík votrel, keď boli všetky na balkóne a podarilo sa mu takto dokázať, že pravdu mal on.

Viac o téme: VideoIzbaHotelZakynthos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu